Για αυτό οι άνδρες προτιμούν τις μεγαλύτερες γυναίκες!

Αποκάλυψη: Για αυτό οι περισσότεροι άνδρες προτιμούν τις αρκετά μεγαλύτερες γυναίκες!

Πριν από μερικούς μήνες διεξήχθη μία έρευνα που στενοχώρησε πολλές γυναίκες παντού. Από αυτή προέκυπτε ότι αυτό που θέλουν πραγματικά οι άντρες από τις γυναίκες είναι… νιάτα.

Πέραν όμως αυτών όμως, υπάρχουν και άλλες μελέτες, οπότε οι γυναίκες άνω των 22 πρέπει να ξέρουν ότι υπάρχει… ερωτική ζωή και μετά. Μία νέα μελέτη ανάμεσα σε 450.000 ανθρώπους που έγινε στο διαδίκτυο έδειξε ότι οι άντρες μεταξύ 20 και 29 ετών προτιμούν να βγαίνουν με μεγαλύτερες σε ηλικία γυναίκες.

Διαβάστε επίσης: Τα 7 πράγματα που θέλουν οι γυναίκες στο κρεβάτι
Και παρότι η έρευνα έδειξε ότι όντως οι άντρες προτιμούν νεότερες γυναίκες, ο μέσος όρος της διαφοράς ηλικίας που προτιμούν είναι τα 11 χρόνια. Ακόμη κι οι άντρες άνω των 60 προτιμούν η διαφορά με τη γυναίκα τους να βρίσκεται στα 11 χρόνια. Αλλά ας επιστρέψουμε στους άντρες από 20 έως 29 ετών. Σύμφωνα με ψυχολόγους, ο λόγος που οι άντρες σε αυτή την ηλικία προτιμούν μεγαλύτερες γυναίκες μάλλον έχει να κάνει με τις κοινωνικές αλλαγές.
Διαβάστε επίσης: Οι φαντασιώσεις των γυναικών για άγριο σεξ!
«Είναι ενδεχομένως ενδεικτικό των κοινωνικών ρόλων που όσο περνούν τα χρόνια οδεύουν προς την ισότητα», υποστηρίζει ψυχολόγος και εξηγεί ότι «οι νέοι άντρες σήμερα αναγνωρίζουν ότι οι γυναίκες έχουν τη δυνατότητα να ανταποκρίνονται με επιτυχία σε πολλές ευθύνες (καριέρα, παιδιά, φροντίδα του σπιτιού, γυμναστική, οικονομικά, κοινωνική ζωή), γεγονός που τις καθιστά πιο ποθητές και πιο ελκυστικές».

Ωστόσο, σε αντίθεση με αυτούς τους νεαρούς άντρες και το τι θέλουν, η μελέτη δείχνει ότι οι γυναίκες προτιμούν και οι ίδιες να είναι οι νεότερες στη σχέση. Μάλιστα, οι γυναίκες άνω των 50 θεωρούν ιδανικό να βρουν κάποιον που να είναι έξι χρόνια μεγαλύτερος από τις ίδιες. Οι ακόμη μικρότερες σε ηλικία γυναίκες προτιμούν οι άντρες τους να είναι ακόμη και μία δεκαετία μεγαλύτερος, καθώς οι άντρες δεν ωριμάζουν και τόσο γρήγορα ούτε τόσο εύκολα.
athensmagazine.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.