Φωτιά σε γραφείο στα Χανιά προκάλεσε και κυκλοφοριακό κομφούζιο (βίντεο)

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι στο κέντρο των Χανίων, εξαιτίας μικρής φωτιάς που εκδηλώθηκε σε σπίτι ενώ η κινητοποίηση των πυροσβεστικών δυνάμεων προκάλεσε κυκλοφοριακό μπλακ - άουτ, σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους.
Περίοικοι είδαν καπνούς, να βγαίνουν από τα παράθυρα γραφείου το οποίο ήταν εκτός λειτουργίας, πάνω από γνωστό πολυκατάστημα, και ειδοποίησαν τις αρχές. Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις για την κατάσβεση της φωτιάς αλλά και αστυνομική δύναμη για την ρύθμιση της κυκλοφορίας.
Το συμβάν έγινε περίπου στις 14:30 το μεσημέρι, στην οδό Σκαλίδη, λίγο πριν το κλείσιμο των καταστημάτων και ενώ η περιοχή ήταν γεμάτη από αυτοκίνητα και πεζούς.
Αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο και οι οδηγοί επρεπε να οπλιστούν με υπομονή.
Για την ιστορία, η φωτιά κατασβέστηκε χωρίς προβλήματα ενώ στο σημείο έσπευσε και στο ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής για την διερεύνηση των αιτιών που προκάλεσαν την φωτιά.
flashnews
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.