ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΑΠΟΡΟ ΤΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΤΟΥ

100
ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣXOΣ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ – ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ‘ΝΑΙ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ
ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΑΠΟΡΟ ΤΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΒΥΡΩΝΑ (ΚΙΦΒ)
Ελλησπόντου 21, Βύρωνας 6977-748431 + kif.byrona@gmail.com

Καταγγελία
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ “ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ”
ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΑΠΟΡΟ ΤΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΕΙ….!
ΚΑΛΟΥΜΕ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΟΥΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ
ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ο Σταθάκης Αναστάσιος, άπορος και κάτοχος βιβλιαρίου Πρόνοιας νοσηλεύτηκε στο “Δρομοκαΐτειο” νοσοκομείο για 8 ημέρες. Μπήκε στις 4/12/2014 και έφυγε στις 12/12/14. Αν και ο Σταθάκης είναι κάτοχος βιβλιαρίου Πρόνοιας και συνεπώς, εκ του νόμου, όλες οι παροχές υγείας – νοσοκομειακή περίθαλψη, ιατρικές εξετάσεις, φάρμακα και διαγνωστικές εξετάσεις – παρέχονται δωρεάν, το νοσοκομείο παραβιάζοντας τα δικαιώματα των άπορων ασθενών έστειλε στον αναφερόμενο άπορο συμπολίτη μας ειδοποίηση, στις 25/11/15 δηλ. ένα χρόνο μετά, με την οποία καλείται να πληρώσει δαπάνες νοσηλείας τριακοσίων ( 300 Ε)…. διαφορετικά, όπως αναφέρεται απειλητικά στην έγγραφη ειδοποίηση, θα στείλουν το ποσό στην εφορία “σαν δημόσιο έσοδο”, “με τις γνωστές μετέπειτα επιπτώσεις”!…..
dromokaiteio_3-620x422
Πέρα από τα δικαιώματα των κατόχων βιβλιαρίων Πρόνοιας, είναι γνωστό ότι από τις 3 Ιουνίου 2014 δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης και τέθηκε σε ισχύ η σχετική ΚΥΑ για τους ανασφάλιστους, η οποία προέβλεπε ότι όταν έχουμε περιπτώσεις σοβαρές και επείγουσες, τότε ο ασθενής εισάγεται στο νοσοκομείο και η νοσοκομειακή περίθαλψη παρέχεται δωρεάν. Είναι όμως ταυτόχρονα γνωστοί και οι κανιβαλισμοί των δημοσιονομικών πλεονασμάτων, που έχουν επιβληθεί από τις αντιδραστικές πολιτικές της Ε.Ε και τις ελληνικές κυβερνήσεις, οι οποίες υπηρετώντας την πολιτική της υποταγής στο μεγάλο κεφάλαιο και τις γνωστές δανειακές συμβάσεις και τα μνημόνια, καταπατούσαν και καταπατούν και σήμερα τα δικαιώματα του εργαζόμενου ελληνικού λαού.

Θέτουμε το περιστατικό υπ’ όψη του υπουργού Υγείας και περιμένουμε να διαταχθεί η σχετική έρευνα. Κάνει εντύπωση ότι το νοσοκομείο και οι οικονομικές του υπηρεσίες εμφανίζονται να μη γνωρίζουν τα δικαιώματα των δικαιούχων της ΠΡΟΝΟΙΑΣ.

Περιμένουμε από το υπουργείο διατάξει την σχετική έρευνα ώστε να να λογοδοτήσουν όσοι είναι υπεύθυνοι. Το υπουργείο έχει επίσης χρέος να δημοσιοποιήσει τα πορίσματα της έρευνας σχετικά με τις καταγγελλόμενες παρανομίες και το νοσοκομείο να προβεί στην ακύρωση της παράνομης χρέωσης του άπορου Σταθάκη…. ΚΙΦΒ 28.5.16
http://eimaste-edo.blogspot.gr/
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.