Τέσσερις προφυλακίσεις για την οργάνωση με τα όπλα

Την προφυλάκιση συνολικά τεσσάρων ατόμων που εμπλέκονται στην υπόθεση τηςεγκληματικής οργάνωσης που αποκαλύφθηκε το περασμένο Σάββατο, στα Χανιά, αποφάσισαν Ανακριτής και Εισαγγελέας ενώ ολοκληρώθηκε η πολυήμερη διαδικασία της απολογίας των 18 συλληφθέντων.
Το δρόμο για τις φυλακές πήρε ο φερόμενος ως εγκέφαλος της εγκληματικής οργάνωσης, ο φερόμενος οπλουργός της οργάνωσης που μετέτρεπε τα όπλα σε λειτουργικά, ο ένας εκ των δύο ειδικών φρουρών και ένας συλληφθείς ο οποίος είχε αναλάβει τις συνεννοήσεις με το εξωτερικό για λογαριασμό της οργάνωσης.
Ο δεύτερος ειδικός φρουρός ο οποίος συνελήφθη στην Κομοτηνή, αφέθηκε ελεύθερος με την καταβολή εγγύηση ύψους 1500 ευρώ και περιοριστικούς όρους, ενώ οι υπόλοιποι 13 συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους εξόδου από τη χώρα και εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.