Στην αναμονή ο Βαρουξακης με φουλ τις μηχανές

Εκλογές... πότε θα έχουμε τελικά στην Ε.Π.Σ.Χανίων; Το Σεπτέμβρη ή θα δούμε κάποια έκπληξη και θα πάμε νωρίτερα; Τουλάχιστον στην ομάδα Βαρουξάκη υπάρχει πλήρη ετοιμότητα όποτε και να γίνουν αυτές. Ο Στέλιος δεν αφήνει τους συμπαίκτες του να επαναπαυτούν και οι συναντήσεις με τις ομάδες του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος ολοένα και πληθαίνουν.
Ο Στέλιος Βαρουξάκης και οι άνθρωποι που τον πλαισιώνουν αναλύουν και εξηγούν το πρόγραμμα που έχουν φτιάξει για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου στα Χανιά.
Σύντομα θα γίνει και επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων αλλά και του προγράμματος που έχει σχεδιάσει ο Στέλιος Βαρουξάκης για το μέλλον του Χανιώτικου ποδοσφαίρου.
Ο κεντρικός άξονας στον οποίο πάντως κινείται έχει να κάνει με την ισονομία και τη δικαιοσύνη. Η ομάδα του Στέλιου Βαρουξάκη θεωρεί ότι είναι κάτι που λείπει από το σημερινό ποδόσφαιρο στα Χανιά.
Όλες οι ομάδες ανεξάρτητα από τη φανέλα που φοράνε, την ιστορία τους και τους παράγοντες που ασχολούνται με αυτήν αντιμετωπίζονται με ισότητα ώστε να παίρνει σάρκα και οστά η λέξη δικαιοσύνη.
Παράλληλα μαθαίνουμε ότι έχει επαφές με ανθρώπους της αυτοδιοίκησης για να προχωρήσει το πλάνο του με τις αναβαθμίσεις των γηπέδων αλλά και τη δημιουργία νέων χώρων για να μπορούν οι ομάδες να μην... στριμώχνονται στα γήπεδα και να υπάρχει βελτίωση των συνθηκών για τους αθλητές.
Αυτό που επισημαίνεται και είναι πολύ σημαντικό να τονιστεί... είναι ότι όλα όσα ακούγονται περί... χρηματικών ποσών (ακούγονται κάτι τρελά νούμερα) προς τις ομάδες... είναι έργο... τρίτων που εξυπηρετούν άλλους σκοπούς. Η ομάδα του Βαρουξάκη όπως τονίζουν δεν μπαίνει στο χορό των εκλογών με τέτοιους τρόπους και το μοναδικό που “τάζουν” στις ομάδες είναι η εξοικονόμιση χρημάτων μέσα από τις διαιτησίες και τα αθλητικά είδη που μπορούν να τα προμηθευτούν σε χαμηλές τιμές ώστε να ελαχιστοποιηθούν τα έξοδα των ομάδων.
Από εκεί και πέρα, όπως μπορείτε να δείτε και εσείς... η ομάδα είναι σχεδόν έτοιμη μέσα... στον αγωνιστικό χώρο. Χηνόπουλος, Κουλιέρης, Κοτζαμιχάλης, Ξηρουχάκης, Κουρουπάκης, Κοτζαμιχάλης, Φανδριδάκης, Κουκλάκης, Λουφαρδάκης, Κασιμάτης, Σβουράκης και Κωσταντινίδης ήδη έχουν βάλει... φανέλες και κάνουν ζέσταμα για το παιχνίδι των εκλογών.
Πάντως δεν έχει κλείσει ακόμα η ενδεκάδα της ομάδας καθώς λέγεται ότι υπάρχει ένα όνομα ακόμα... “έκπληξη” που θα ανακοινωθεί λίγο πριν από την εκλογική διαδικασία... και θα αποτελεί σπουδαίο παράγοντα του Χανιώτικου ποδοσφαίρου.
Σε συνομιλία που είχαμε με τον Στέλιο Βαρουξάκη σχετικά με θέσεις του προγράμματος που έχει εξαγγείλει, μας τόνισε ότι όλα όσα υπόσχεται, οι αλλαγές που θα γίνουν θα είναι άμεσες και δεν θα ψάξει για καμία δικαιολογία για χρονοτριβή. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά: “Ότι λέμε θα το εφαρμόσουμε αμέσως. Εμείς κοιτάμε τους παράγοντες και τους ποδοσφαιριστές στα μάτια και ότι λέμε το πράττουμε”.
Μην ξεχνάτε ότι σε λίγες μέρες έχουμε και την συνέλευση της Ε.Π.Σ.Χανίων που θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον καθώς... θα γίνει ένας απολογισμός της διοίκησης της Ε.Π.Σ.Χανίων και είναι φυσικό να παραβρεθεί και ο Στέλιος Βαρουξάκης για να ενημερωθεί και για άλλα θέματα που αφορούν το Χανιώτικο ποδόσφαιρο. Αίνιγμα... βέβαια... αφού θα κάνει εκλογές... όπως λέει τον Σεπτέμβρη... γιατί κάνει την γενική συνέλευση τον Ιούνιο... με τροποποίηση του καταστατικού; Χρίζει νομικής... εξήγησης...
Όπως και να έχει... όσο προχωράει ο μήνας, τα πράγματα γίνονται ολοένα και πιο ενδιαφέροντα καθώς μην ξεχνάτε ότι και στις 25 του μήνα θα έχουμε την γενική συνέλευση της ΕΠΟ όπου θα φανούν... πολλά σχετικά με την εκλογική αναμέτρηση που θα γίνει και εκεί τον Οκτώβριο. Γιατί τον Οκτώβρη πιστέψτε με... θα γίνει πραγματική μάχη για το ποιος θα είναι το νέο αφεντικό της Ε.Π.Ο...
kosmoschania,
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.