Αντιεξουσιαστές και μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ περίμεναν την άφιξη του Υπουργού που δεν έγινε ποτέ υπό τον φόβο των διαμαρτυριών και ενδεχόμενων επεισοδίων
Μετά τις αποδοκιμασίες σε βάρος του Υπουργού Εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου κατά την προσέλευσή του στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, το βαρύ κλίμα σε βάρος του υπουργού συνεχίστηκε και το βράδυ όπου συγκέντρωση αντιεξουσιαστών και μελών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, οδήγησαν στην ματαίωση της αποψινής εκδήλωσης που είχε διοργανωθεί με κεντρικό ομιλητή τον Υπουργό Εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο στο Ηράκλειο.
Οι διαμαρτυρόμενοι συγκεντρώθηκαν το απόγευμα έξω από τη δημοτική αίθουσα της οδού Ανδρόγεω, όπου είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 8:00 η ομιλία του κ. Κατρούγκαλου με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.
Οι συγκεντρωμένοι δεν εμπόδισαν την προσέλευση του κόσμου και περίμεναν την άφιξη του Υπουργού προκειμένου να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην κυβερνητική πολιτική. Η άφιξη του κ. Κατρουγκαλου δεν έγινε ποτέ καθώς οι διοργανωτές της εκδήλωσης αποφάσισαν την ματαίωσή της για να αποφευχθεί ένταση και επεισόδια.