Το απίστευτο βίντεο του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας με τις σέξι νοσοκόμες!


Δες γιατί «τώρα μπορείς κι εσύ να γίνεις Ήρωας»



Κάποιοι χαρακτηρίζουν σεξιστικό το σποτ που μέσα σε λίγες ώρες έγινε... viral


Το πρωί της Παρασκευής το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας «ανέβασε» στον λογαριασμό του στο facebook ένα βίντεο που γύρισε, με σκοπό να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη και να πείσει τους Έλληνες να τρέξουν να δώσουν αίμα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αιμοδοσίας στις 14 Ιουνίου.

«Τώρα μπορείς κι εσύ να γίνεις Ήρωας», ήταν το σχόλιο με το οποίο το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας συνόδευσε το βίντεο που αναρτήθηκε στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης υπό τον τίτλο «Become a hero» και το οποίο έγινε... viral μέσα σε λίγες μόνο ώρες!

Ο λόγος που το βίντεο προκάλεσε αίσθηση στο Διαδίκτυο και έκανε τα πληκτρολόγια να πάρουν «φωτιά» αφορά ξεκάθαρα στο περιεχόμενό του το οποίο χαρακτηρίζεται από αρκετούς χρήστες των social media κάτι παραπάνω από... πικάντικο.


«Become a hero»!


Στο βίντεο βλέπουμε αρχικά έναν πυροσβέστη να σώζει ένα γατάκι από μια πυρκαγιά και στη συνέχεια έναν ναυαγοσώστη να σώζει μια κοπέλα από τα κύματα και να της δίνει το φιλί της ζωής. Αμέσως μετά ένας γιατρός σώζει τη ζωή ενός ασθενή και στο τέλος, ένας άντρας δίνει αίμα για να σώσει με τη σειρά του τη ζωή ενός συνανθρώπου του.

Ωστόσο, αυτό που έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις είναι το γεγονός ότι σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, όλοι αυτοί οι άντρες-ήρωες περιτριγυρίζονται από πανέμορφες γυναίκες οι οποίες τους κοιτούν με θαυμασμό για τις ηρωικές τους πράξεις. Έτσι, ο άντρας που πήγε να δώσει αίμα, δείχνει σαν να παρακινήθηκε από αυτό ακριβώς το γεγονός.

Mερικά από τα σχόλια για το βίντεο στο facebook


Κάποιοι χαρακτηρίζουν το βίντεο σεξιστικό, τονίζοντας πως σε αυτό πρωταγωνιστούν... «πορνοστάρ νοσοκόμες», ωστόσο, υπάρχουν και οι φωνές εκείνες που χαρακτηρίζουν το βίντεο για την αιμοδοσία απλά χιουμοριστικό. To σίγουρο είναι ότι το σποτ για την αιμοδοσία έχει διχάσει πολύ τους χρήστες τους Διαδικτύου.

Εσείς τι πιστεύετε;

Το βίντεο για την αιμοδοσία


Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.