Δείτε την 46χρονη Ελληνίδα που γονατίζει 20άρες

Μας έχει χαρίσει πολύ όμορφες στιγμές χαζεύοντας τις φωτογραφίες της γιατί είναι ανέμελη, έχει κορμάρα και στον χώρο της θεωρείτε επιτυχημένη.
Ο λόγος για την Χριστίνα Παππά που είναι εκνευρισμένη και ενοχλημένη με δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν για τη προσωπική της ζωή.
«Καλό θα ήταν κάποιοι δημοσιογράφοι κ κάποια ενημερωτικά site πριν αναρτήσουν οποιαδήποτε πληροφορία να εξακριβώνουν το αληθές του περιεχομένου της κ να αναλογίζονται τον αντίκτυπο που ενδεχομένως θα έχει αυτή ως ψευδής στην επαγγελματική κ προσωπική ζωή του προσώπου στο οποίο αναφέρεται!
Η παραπληροφόρηση όσο αφορά την προσωπική μου ζωή κ αν υπάρχει κάποιος στην ζωή μου να σταματήσει αλλιώς υπάρχει κ η νομική οδός για την προάσπιση των πάσης φύσεως προστατευόμενων εκ του Συντάγματος μας αγαθών κ αξιών ! Κ προς ενημέρωση σας την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου δούλευα στο θέατρο Χυτήριο! Σας ευχαριστώ πολύ!
Δείτε τη στο instagram
Απολαύστε την στις πολύ όμορφες φωτογραφίες της που ακολουθούν:
Χριστίνα Παππά 1
Χριστίνα Παππά 2
Χριστίνα Παππά 3
Χριστίνα Παππά 4
Χριστίνα Παππά 5
Χριστίνα Παππά 6
Χριστίνα Παππά 7
Χριστίνα Παππά 9
Χριστίνα Παππά 10
Χριστίνα Παππά 11
Χριστίνα Παππά 12







Χριστίνα Παππά 20
Χριστίνα Παππά 22
Χριστίνα Παππά 24
Χριστίνα Παππά 26
Χριστίνα Παππά 27
Χριστίνα Παππά 28
Χριστίνα Παππά 29
Χριστίνα Παππά 30
Χριστίνα Παππά 31
Χριστίνα Παππά 32
Χριστίνα Παππά 33
Χριστίνα Παππά 34
Χριστίνα Παππά 35
Χριστίνα Παππά 36
Χριστίνα Παππά 37

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.