Αύριο η δίκη Κασιδιάρη για τις… απειλές ενώπιον αστυνομικών στη Χερσόνησο το 2012



Ο Ηλίας Κασιδιάρης αναμένεται να καθίσει ξανά στο… σκαμνί του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου μετά την αναβολή που πήρε η υπόθεση τον περασμένο Νοέμβριο εξαιτίας παρέλευσης του ωραρίου.
kasidiaris4
Μάλιστα, τότε ο κ. Κασιδιάρης κατά τις δηλώσεις του έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου είχε αναφέρει ότι θα ήθελε να γίνει η δίκη για να μπορέσει επιτέλους να λυθεί η παρεξήγηση, που έχει δημιουργηθεί με τους αστυνομικούς.
Άγνωστο παραμένει το αν θα παρευρεθεί ο ίδιος ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής στο δικαστήριο.
kasidiaris2
«Αστακός» τα δικαστήρια
Αυξημένα αναμένεται να είναι τα μέτρα ασφαλείας από την αστυνομία για την αυριανή δίκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, θα υπάρχουν αστυνομικοί τόσο στις εισόδους των δικαστηρίων όσο και στα πέριξ.
kasidiaris3
Οι απειλές του Κασιδιάρη και η κατάθεση «φωτιά»
Η εκδήλωση είχε γίνει στις 25 Νοεμβρίου του 2012 σε ξενοδοχείο στην Χερσόνησο όπου είχε μείνει στην… ιστορία επειδή ο Χρίστος Παππάς είχε μία σημαία με τον φοίνικα της Απριλιανής δικτατορίας.
Την ίδια ώρα, έξω από το σημείο της εκδήλωσης ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε απειλήσει τους αξιωματικούς της Αστυνομίας ισχυριζόμενος ότι δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους στην περιφρούρηση της εκδήλωσης ενώ είχε πει στον αξιωματικό – μεταξύ άλλων – «αν θες να έχεις νεκρούς, στο λόγο μου θα έχεις».
Εντύπωση προκάλεσε από την πρώτη στιγμή η κατάθεση του τότε αστυνομικού διευθυντή Ηρακλείου, Τηλέμαχου Πανταγάκη, για τα όσα διαδραματίστηκαν πριν τρία χρόνια στην Χερσόνησο.
Η συγκεκριμένη κατάθεση – φωτιά βρίσκεται στην ογκώδη δικογραφία της Χρυσής Αυγής.

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.