18χρονη παρθένα εξομολογείται - "Είμαι π...να αλλά μου αρέσει!"

Σοκαριστικό: 18χρονη παρθένα εξομολογείται -
Γεια σας. Είμαι 18 χρονών και είμαι κορίτσι, παρθένα. Δεν είχα μεγάλης διάρκειας σχέση, αλλά έχω κάνει με αρκετά αγόρια φάση. Μου λένε πως είμαι όμορφο και σεξουαλικό κορίτσι με ωραία χαρακτηριστικά, σώμα αλλά και μεγάλα «προσόντα». Αυτό που θέλω να μοιραστώ μαζί σας είναι ότι έχω προχωρήσει αρκετά για την ηλικία μου!
Στην αρχή το μόνο που έκανα ήταν φιλιά και χουφτώματα ώσπου μια μέρα καθώς φιλιόμουν με ένα αγόρι που ήταν 22 χρονών μου ήρθε η επιθυμία και του την έβγαλα έξω και άρχισα να του την παίζω! Μετά μου έβγαλε το σουτιέν και άρχισε να μου γλύφει το στήθος μου ενώ ταυτόχρονα μου έβαζε 2 δάκτυλα στον κόλπο μου! Μετά άρχισα και τον φιλούσα στο λαιμό και κατέβαινα και κατέληξα να του κάνω στοματικό! Το απόλαυσα πάρα πολύ και έτσι ξαναβρεθήκαμε άλλες 2 φορές και κάναμε τα ιδία! Μετά κάναμε σχέση και στους 2 μήνες κάναμε έρωτα!
Τώρα είμαστε στον 9 μήνα σχέσης και έχουμε δοκιμάσει αρκετές στάσεις και παιχνιδάκια..! Κάναμε και..Κάναμε και πρωκτικό έρωτα! Στην αρχή πόναγε αλλά στην 3 φόρα το απόλαυσα τρελά! Δεν τα έχω πει σε κανέναν για το λόγο ότι θεωρώ τον εαυτό μου πολύ ξευτελισμένο..
Αλλά μου αρέσουν και τα κάνω με την θέληση μου δεν έχω υποστεί καμιά πίεση από το αγόρι μου.. Ώρες ώρες σκέφτομαι πως θα καταλήξω ιερόδουλη.. Ξέχασα να σας πω πως πάντα παίρνουμε προφυλάξεις! Υπάρχει όμως πιθανότητα να μείνω έγκυος; Συνήθως δεν τελειώνει μέσα μου για περισσότερη ασφάλεια, αλλά υπήρξαν 2 φόρες που τελείωσε μέσα μου με προφυλακτικό.. Υπάρχουν λόγοι ανησυχίας; Όσο για ασθένειες δεν ανησυχούμε γιατί έχω κάνει το εμβόλιο κατά τον καρκίνο της μήτρας και έκανε εξετάσεις και βγήκε καθαρός
athensmagazine.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.