Απελευθερώθηκε ο Πουλίδο: Το πρώτο video

Όπως μεταδίδουν τα Μέσα του Μεξικού, ο επιθετικός του Ολυμπιακού που έπεσε θύμα απαγωγής το βράδυ του Σαββάτου, απελευθερώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας.Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η επιχείρηση διάσωσης των Αρχών (στην οποία συμμετείχαν ειδικές δυνάμεις, το αρμόδιο τμήμα για τις απαγωγές και η τοπική αστυνομία) στέφθηκε από επιτυχία στην περιοχή Ταμαουλίπας.
Κατά τη διάρκειά της φέρεται να τραυματίστηκε ένας από τους απαγωγείς, ενώ μικρο-τραυματισμό παρουσιάζεται να αποκόμισε και ο Πουλίδο. Γι’ αυτό τον λόγο στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής, ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να επιβεβαιωθεί ότι δεν υπάρχει οποιοδήποτε άλλο θέμα με την υγεία του.
Ο 25χρονος έπεσε θύμα απαγωγής το βράδυ του Σαββάτου στη γενέτειρά του, στην πόλη Σιουδάδ Βικτόρια.
Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν η οικογένεια του παίκτη που ενημέρωσε την αστυνομία για την εξαφάνιση του Άλαν, υποτίθεται μετά από ένα τηλεφώνημα του ίδιου. Ο Πουλίδο φέρεται να επικοινώνησε με τους οικείους του και, εναγωνίως, τους ενημέρωσε ότι έχει απαχθεί από αγνώστους.
Την τελευταία φορά που εθεάθη από τους συγγενείς του, ο Άλαν Πουλίδο οδηγούσε ένα πολυτελές αυτοκίνητο και ταξίδευε, προφανώς για αναψυχή, στην ευρύτερη περιοχή της Σιουδάδ Βικτόρια και την επαρχία της Ταμαουλίπας, η οποία βρίσκεται στο βορειοανατολικό άκρο του Μεξικού, στα σύνορα με τις ΗΠΑ.
Σύμφωνα με τον αδερφό του «ερυθρόλευκου» ποδοσφαιριστή, Αρμάντο, ο Πουλίδο βρισκόταν σε πάρτι που είχε σχέση με την εταιρεία της συντρόφου του, το οποίο ξεκίνησε γύρω στις 19:00 τοπική ώρα του Σαββάτου. Περίπου στις 23:30, η οικογένειά του ειδοποιήθηκε ότι έχει πέσει θύμα απαγωγής και ότι κινδυνεύει. Την απαγωγή επιβεβαίωσε και επισήμως ο αδερφός του.
Όπως αναφέρεται στο Μεξικό, στο ζευγάρι είχαν στήσει ενέδρα έξι κουκουλοφόροι, οι οποίοι φόρεσαν κουκούλες στον Πουλίδο και τη σύντροφό του. Λίγα μέτρα μετά, μπροστά σε μία πλατεία, οι δράστες άφησαν ελεύθερη την κοπέλα και απομακρύνθηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση με τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.
Πηγές κοντά στην αστυνομία, αλλά και πληροφοριοδότες ανέφεραν πως τις τελευταίες ημέρες ο Πουλίδο είχε απειληθεί έντονα…
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.