ΣOK: 25ΧΡΟΝΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΚΑΝΕ ΣΕΞ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ!

Resizer.ashx
Η κοπέλα μέχρι τα 19 της δεν είχε γνωρίσει τον πατέρα της. Η μητέρα της είχε μια περιστασιακή σχέση μαζί του κι όταν έμεινε έγκυος, εκείνος εξαφανίστηκε. Σε κάποιο τσακωμό με την μητέρα της, η 17χρονη τότε κοπέλα, αποφάσισε να τον αναζητήσει. Άρχισε να έχει μια τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του και στα 19 της πήγε στη Τζαμάικα για να τον συναντήσει.
Είναι από τις ιστορίες που δεν τις χωρά ο ανθρώπινος νους κι όμως η 25χρονη σήμερα Νατάσα Ρόουζ Σενιέρ, λίγο πριν την έκδοση της αυτοβιογραφίας της, εξομολογείται πως έφτασε στο σημείο να κάνει στοματικό έρωτα με τον πατέρα της και επί δύο χρόνια να βρίσκεται σε ερωτικές περιπτύξεις μαζί του.
Η ίδια εξομολογείται ότι συνειδητοποίησε πως τα αισθήματά της για εκείνον αλλά και του πατέρα της για εκείνη δεν ήταν και τόσο αθώα. Μάλιστα, της παραδέχτηκε πως «ήθελε να κάνει σεξ μαζί της από την πρώτη στιγμή που την είδε».
Αρχικά, του έκανε στοματικό έρωτα, με την ίδια να αισθάνεται «αυτολύπηση και αηδία». Στη συνέχεια, έμενε όλο και πιο συχνά σπίτι του, ώσπου άρχισαν να κάνουν σεξ, ιστορία που κράτησε για δύο χρόνια.
«Κάναμε στοματικό σεξ αρκετές φορές. Ένιωθα απαίσια και δεν είχα ιδέα ποια ήταν η νορμάλ σχέση πατέρα-κόρης. Κρατούσαμε ο ένας τον άλλον κι ένιωθα ασφάλεια. Πίστευα ότι θα γυρνούσα σπίτι κι όλο αυτό απλά θα εξαφανιζόταν» λέει η ίδια  χαρακτηριστικά και προσθέτει:
«Είχα παρασυρθεί από την απίστευτη ομοιότητα μας, κάτι που δεν είχα με τη μητέρα μου. Ήμουν τρομοκρατημένη και σοκαρισμένη από αυτό που ζούσα και δεν μπορούσα να το μοιραστώ με κανέναν. Πίστευα πως όταν θα γυρνούσα στο σπίτι μου, το απαίσιο αυτό συναίσθημα θα εξαφανιζόταν αλλά αυτό μεγάλωνε».
Η Νατάσα Ρόουζ Σενιέρ κατάφερε να απεμπλακεί από αυτήν την αιμομικτική σχέση με τον πατέρα της στα 21 της χρόνια. Σήμερα, έπειτα από παρακολούθηση από ειδικό, νιώθει καλύτερα, έχει αρχίσει να αποδέχεται την κατάσταση και να την ξεπερνά.
star
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.