Σε διπλό ταμπλό ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης

MPOTSIVALISLITANIKTA
Ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης είναι ένα πρόσωπο που έγινε γνωστό στην Κρήτη κυρίως από την ενασχόληση του με τον ΑΟ Χανιά καθώς πριν από λίγους μήνες τον είχε φέρει ο Ηρακλής Νύκταρης με σκοπό να ηγηθεί της προσπάθειας η οποία έμεινε στα μισά του δρόμου.
Από τότε αρκετά πράγματα έχουν αλλάξει στα Χανιά όμως ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης έχει παραμείνει εκπρόσωπος της ομάδος και έτσι εμφανίζεται και στα Δ.Σ. της διοργανώτριας Aρχής.
Μέχρι εδώ όλα καλά όμως την Δευτέρα το βράδυ εμφανίστηκε ως επικεφαλής μιας ομάδος που θα αναλάβει τον Ολυμπιακό Βόλου. Μάλιστα, έκανε και τοποθέτηση στην χτεσινή Γ.Σ. της ομάδος και το ερώτημα είναι το εξής:
Τελικά μπορεί να είναι σε δυο ομάδες που είναι ακόμα (έστω και τυπικά) στην Football League και αν ναι τότε από την στιγμή που θα ασχοληθεί με τις μεταγραφές του Ολυμπιακού Βόλου κατά πόσο είναι αυτό ηθικό;
Σωτήρες στα Χανιά πολλοί το θέμα όμως είναι να είναι και Χανιώτες!
Σας φιλώ, Sport-άκιας!!!
Υ.Γ. Καλά κάνει ο άνθρωπος και εμπλέκεται με τον Ολυμπιακό Βόλου, Βολιώτης είναι και προφανώς πονάει την ομάδα το θέμα είναι εμείς στα Χανιά τι κάνουμε;
ΠΗΓΗ: http://parapolitiko.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.