Σχέδιο Γοργοπόταμος: Οι οδηγίες στον Ξηρό και οι διάλογοι για τα... "υγρά"


Σχέδιο Γοργοπόταμος: Οι οδηγίες στον Ξηρό και οι διάλογοι για τα... `υγρά`

Μπορεί να έχει περάσει ένας χρόνος και κάτι από τη σύλληψη του Χριστόδουλου Ξηρού και την αποκάλυψη του "Σχεδίου Γοργοπόταμος", την ανατίναξη του μαντρότοιχου των φυλακών Κορυδαλλού και την απόδραση μελών της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς αλλά φαίνεται πως υπάρχουν ακόμη σημεία που οι αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής δεν έχουν... αποκωδικοποιήσει.

Στο επίκεντρο βρίσκονται δυο "κωδικοί", ο "Κράσπεδος" και ο "Κεφάλας", τους οποίους η αντιτρομοκρατική προσπαθεί ακόμη να "σπάσει" για να ταυτοποιήσει τα πρόσωπα που κρύβονται πίσω απ’ αυτούς και αναφέρονται στα κρυφά μηνύματα που αντάλλασσαν τα μέλη των Πυρήνων με τον καταδικασμένο για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση 17 Νοέμβρη.
Σύμφωνα με το Mega, οι άνθρωποι του "Κεφάλα" θα κατασκεύαζαν τις βόμβες που θα χρησιμοποιούνταν για την ανατίναξη του μαντρότοιχου των φυλακών Κορυδαλλού. Σε ένα από τα σημειώματα μάλιστα, έδιναν σαφείς οδηγίες στον Χριστόδουλο Ξηρό, ο οποίος είχε αποδράσει (δεν επέστρεψε μετά από άδεια) και κρυβόταν στην Ανάβυσσο.
«Όσον αφορά στα υγρά, σας δώσαμε 2.800 αυτές τις μέρες. Δηλαδή, μαζέψτε τα 3.900 απ’ ό,τι άλλα λεφτά έχετε μαζί και αγοράστε τα υγρά την Τρίτη να τελειώνουμε. Κώστα, στείλε μας τί γίνεται με τα υγρά ώστε όταν τα πάρεις να έχεις την ίδια μέρα ραντεβού με τους ανθρώπους του "Κεφάλα" για να σε πάνε στην... καβάτζα που θα μαγειρέψουν. Λογικά σε 3-5 μέρες το πολύ θα τα μαγειρέψουν», αναφέρει ένα από τα σημειώματα που αντάλλασσαν τα φυλακισμένα μέλη της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς με τον Χριστόδουλο Ξηρό.
Σε άλλο σημείωμα, αναφέρουν: «Ο άνθρωπος του "Κεφάλα" – είναι φίλος μας- είναι άνθρωπος που φτιάχνει βόμβες για νύχτα. Έχει μαγειρέψει το υλικό μας και μας τον πρότεινε ο ίδιος ο "Κεφάλας". Το θέμα είναι εδώ πέρα να κάνουμε τη δουλειά μας και να τελειώνουμε», αναφέρεται σε άλλο σημείωμα.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO
newsit.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.