Από την τσέπη τους ότι θα αγοράσουν τις στολές τους οι δόκιμοι αστυφύλακες,

Από την τσέπη τους φαίνεται ότι θα πρέπει να βγάλουν χρήματα για να αγοράσουν τις στολές τους οι δόκιμοι αστυφύλακες, που στα μέσα Ιουνίου θα πάρουν φύλλο πορείας για τα αστυνομικά
τμήματα, λόγω της θερινή περιόδου, όπως καταγγέλει η Ένωση Ροδόπης:


Με το παρόν έγγραφό μας, είμαστε αναγκασμένοι να υπενθυμίσουμε την υποχρέωση της Υπηρεσίας που αφορά στη χορήγηση της υπ’ αριθ. 8δ στολής χρώματος κυανού, σε όλους του Δόκιμους Αστυφύλακες που παρουσιάζονται προς εκπαίδευση στις Σχολές της Αστυνομικής Ακαδημίας.
            Όπως είναι γνωστό, οι Δόκιμοι Αστυφύλακες που εισήχθησαν προς εκπαίδευση στην Σχολή Αστυφυλάκων κατά το έτος 2015-2017, δεν εφοδιάστηκαν με την προβλεπόμενη υπηρεσιακή στολή 8δ και «προσωρινά» τους χορηγήθηκε στολή εκστρατείας χρώματος φαιοπράσινου για τις ανάγκες της εκπαίδευσής τους.

Δυστυχώς για ακόμη μία φορά αποδείχθηκε ότι «ουδέν μονιμότερο του προσωρινού …..».
            Με δεδομένο ότι την 17 Ιουνίου 2016 θα χορηγηθεί Φύλλο Πορείας στους Δόκιμους Αστυφύλακες προκειμένου την 21 Ιουνίου 2016 να παρουσιαστούν στις Υπηρεσίες όπου διατίθενται για την πρακτική τους εκπαίδευση, είναι ευθύνη του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας να επισπεύσει τις διαδικασίες ώστε να ανταποκριθεί ΕΓΚΑΙΡΩΣ στην αυτονόητη υποχρέωσή του για εφοδιασμό των Δοκίμων Αστυφυλάκων με την προβλεπόμενη υπηρεσιακή στολή υπ’ αριθ. 8δ, πριν αυτοί αναχωρήσουν για την πρακτική τους εκπαίδευση.

            Είναι αδιανόητο με το καλημέρα σας στην Αστυνομία, να μετακυλύει το οικονομικό κόστος δαπανών στις οποίες το ίδιο υποχρεούται, στις τσέπες των Δοκίμων Αστυφυλάκων οι οποίοι είναι πλέον κοινό μυστικό ότι χρησιμοποιούνται για διάστημα 14 μενών για να καλύπτουν τα κενά ανθρώπινου δυναμικού της Ελληνικής Αστυνομίας (ασκώντας καθήκοντα μόνιμου προσωπικού αντί αυτών της πρακτικής εκπαίδευσης) αμειβόμενοι με το φιλοδώρημα των 280 ευρώ!!!!!

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.