Αγανάκτηση Χανιώτη που είδε την περιουσία του να γίνεται στάχτη

IMG_3167
Πριν από ένα περίπου μήνα, ένας κάτοικος του Κουμ Καπί στα Χανιά, ο Βασίλης Ψαράκης, γνωστός στην κοινωνία των Χανίων για την ηθική και την εντιμότητά του, είδε την περιουσία του να γίνεται στάχτη μέσα στην πυλωτή του σπιτιού του και να κινδυνεύει αυτός, η οικογένειά του και οι ένοικοι της πολυκατοικίας.
Μια ολόκληρη γειτονιά ξεσηκώθηκε, ένα απίστευτο κύμα συμπαράστασης από ανθρώπους που μέχρι χθες ήταν -πιθανώς- άγνωστοι στον ίδιο, βρέθηκαν δίπλα του.
Σε μία πρόσφατη συνομιλία που είχε με κάποιο γείτονά του, ο Βασίλης Ψαράκης είπε πως δεν περίμενε πως υπήρχαν τόσοι φίλοι γύρω του, που δεν τους ήξερε.
Κι όμως, υπάρχουν ορισμένοι που σχολιάζουν αρνητικά και βγάζουν συμπεράσματα, αγνοώντας ακόμη και την έκθεση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
«Είναι άδικο», σχολιάζει ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, καθώς κάποιοι «καλοθελητές» ρώτησαν για το περιστατικό με το «δικό τους τρόπο» τους ηλικιωμένους γονείς του
/parapolitiko.gr
psarakis
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.