Τους Νταούλιασαν Στο Ξύλο Τους Τουρίστες Επειδή Αρνήθηκαν Να Πληρώσουν

touristes
Διπλό επεισόδιο στο νησί, με πρωταγωνιστές Γάλλους και Γερμανούς τουρίστες, στον αρχαιολογικό χώρο της Λίνδου και ταβέρνα του νησιού.
Όλα έγιναν πριν από λίγες μέρες, με τα δύο περιστατικά να προκαλούν αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις στο νησί. Αρχικά ένα γκρουπ Γάλλων τουριστών που παραθερίζει στο νησί, επισκέφτηκε τη Λίνδο και επιχείρησε να μπει στον αρχαιολογικό χώρο χωρίς να πληρώσει εισιτήριο.Οι τουρίστες τόνιζαν πως η Ελλάδα χρωστάει χρήματα στη δική τους που μας δανείζει και… συνεπώς όλα τους ανήκουν και μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. Αμέσως τα αίματα άναψαν για τα καλά αφού τόσο οι υπεύθυνοι, όσο και άλλοι Ελληνες που βρίσκονταν εκεί αντέδρασαν έντονα, με κάποιους να χειροδικούν.
Ο διαπληκτισμός κράτησε αρκετή με τους εργαζόμενους στην Ακρόπολη να μην βγάζουν άκρη με τους Γάλλους, οι οποίοι έλεγαν με θράσος ότι από τη στιγμή που η χώρα τους μας δανείζει, δεν έχουν καμία υποχρέωση να πληρώνουν για την είσοδό τους σε μουσεία και αξιοθέατα!Φυσικά το αίτημά τους δεν έγινε δεκτό και απομακρύνθηκαν άρον άρον από τον χώρο, αφού μέχρι την τελευταία στιγμή ήταν ανένδοτοι και ήθελαν να μπουν χωρίς να πληρώσουν όυτε ένα ευρώ.
Χαμός σε εστιατόριο με Γερμανούς τουρίστες
Τα ευτράπελα στο νησί δεν σταμάτησαν στους Γάλλους τουρίστες. Μια παρέα Γερμανών έφαγε σε εστιατόριο και κάποια στιγμή ο ιδιοκτήτης τους είδε να σηκώνονται για να φύγουν. Όταν τους είπε πως δεν έχουν πληρώσει, εκείνοι απάντησαν όπως οι Γάλλοι στον αρχαιολογικό χώρο της Λίνδου.Σε αυτή την περίπτωση πάντως, οι Γερμανοί τουρίστες συμμορφώθηκαν και δέχτηκαν να πληρώσουν το λογαριασμό, χωρίς να δώσουν συνέχεια στο επεισόδιο.
Πληροφορίες: Εφημερίδα Ροδιακή
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.