Ανακοινώνεται το πρώτο ηχηρό όνομα στο ψηφοδέλτιο Βαρουξάκη;

Από τη στιγμή που ξεκίνησε η μάχη για την προεδρία της ΕΠΣ Χανίων, ουδείς εκ των κ.κ. Βούρβαχη και Βαρουξάκη έχουν ανακοινώσει τα ονόματα που θα τους πλαισιώσουν.
Και αν για το νυν πρόεδρο της ΕΠΣ Χανίων υπάρχει η σιγουριά κάποιων ανθρώπων που βρίσκονται χρόνια δίπλα του και θα είναι για μία ακόμη φορά μαζί του, για τον έτερο υποψήφιο κ. Στέλιο Βαρουξάκη τηρείται σιγή ιχθύος!
Εξάλλου, ο ίδιος κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που είχε δώσει, είπε πως σε σύντομο χρονικό διάστημα θα μάθουμε ποιοι θα «στρατευθούν» μαζί του, γιατί… «τα Χανιά είναι μικρά και τους περισσότερους σίγουρα τους ξέρετε», είχε πει χαρακτηριστικά.
Εκτός λοιπόν των κ.κ. Κουκλάκη, Κοτζαμιχάλη και άλλων γνωστών προσώπων που ήταν παρόντες στη συνέντευξη Τύπου, θα ανακοινωθεί, σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitiko.gr, και ένας επιχειρηματίας από το χώρο του τουρισμού, της… τοπικής ναυτιλίας, αλλά και της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Άνθρωπος χαμηλών τόνων, που έχει δώσει αρκετά χρήματα στην ομάδα του χωριού του τα τελευταία χρόνια, οδηγώντας τη σε σημαντικές επιτυχίες.
Μένει να δούμε αν θα επαληθευτούν οι πληροφορίες μας.
Πάντως, και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων δεν θα μείνει έτσι.
Το επόμενο διάστημα αναμένουμε συνέντευξη, στην οποία θα μιλήσει «για όλους και για όλα», ενώ θα κάνει και ένα απολογισμό, στον οποίο θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στις επιτυχίες του χανιώτικου ποδοσφαίρου επί ημερών του, αλλά κυρίως για τη δουλειά που έχει γίνει στο κομμάτι των υποδομών.
Και βέβαια, περιμένουμε να ακούσουμε -διά στόματός του- ποιοι θα είναι αυτοί που θα συμπληρώσουν το παζλ του ψηφοδελτίου του.
Το μόνο σίγουρο είναι πως το καλοκαίρι θα είναι… θερμό ποδοσφαιρικά!
parapolitiko.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.