Οποιος δεν μπορεί, ας παραιτηθεί

DIMOSXANION
Για πολλοστή φορά χθες η εικόνα του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων θύμιζε… καφενείο. Οχι σε επίπεδο λεκτικό, αλλά οπτικό. Αδεια καθίσματα, σύμβουλοι που έρχονται για να πουν ένα “γεια” και να αποχωρίσουν και γενικότερα μια εικόνα θερινής ραστώνης. Εικόνα όμως που παρατηρείται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και δεν οφείλεται στα καιρικά φαινόμενα, αλλά στην τεμπελιά ορισμένων εκ των δημοτικών συμβούλων!
Γιατί δεν εξηγείται αλλιώς αυτή η απαράδεκτη κατάσταση. Ο ρόλος του δημοτικού συμβούλου δεν είναι απλά μια αράδα στο βιογραφικό του καθενός. Είναι μια ιδιότητα που τη διεκδίκησε και οι συμπολίτες του τον εμπιστεύτηκαν, τον τίμησαν με την ψήφο τους. Οφείλει, λοιπόν, ο κάθε δημοτικός σύμβουλος τουλάχιστον να παρίσταται στις συνεδριάσεις. Ειδάλλως, αν έχει βαρεθεί, αν έχει άλλες υποχρεώσεις ή προτεραιότητες, ας παραιτηθεί!

haniotika-nea.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.