Παράσταση διαμαρτυρίας στην Εφορία Χανίων

Παράσταση διαμαρτυρίας στην Εφορία Χανίων, πραγματοποιεί ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων, ζητώντας να σταματήσει άμεσα η διαδικασία κατάσχεσης της α’  κατοικίας, οικογένειας Χανιωτών.
Η οικογένεια διέθετε κατάστημα στην πόλη των Χανίων, το οποίο έκλεισε πριν από λίγα χρόνια, ωστόσο εκκρεμούσαν οφειλές προς το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο και την Εφορία (Φ.Π.Α.), οι οποίες τριπλασιάστηκαν λόγω καθυστερήσεων, προστίμων και προσαυξήσεων. Το ποσό σήμερα αγγίζει της 150.000 ευρώ, με την οικογένεια να αδυνατεί να τις καταβάλει καθώς από την τετραμελή οικογένεια μόνο η μητέρα εργάζεται. Ο πατέρας αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, το ένα παιδί είναι ανήλικο και το άλλο με Ειδικές Ανάγκες.
Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων κ. Νίκος Βουρλάκης «Διεκδικούμε την παύση κάθε διαδικασίας κατάσχεσης σε βάρος της οικογένειας.»


.haniotika-nea.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.