Δυσαρέσκεια στη ΝΔ από τα… καμώματα του Αντώνη Σαμαρά

Δυσαρέσκεια στη ΝΔ από τα… καμώματα του Αντώνη Σαμαρά - Κεντρική Εικόνα
Ο Μεσσήνιος έχει αφήσει τους δικούς του να αλωνίζουν, ενώ και ο ίδιος επιθυμεί σε κάθε ευκαιρία να δηλώνει παρών στις εξελίξεις, με ό,τι αυτό συνεπάγεται
Ακόμη και οι πλέον φιλικά διακείμενοι προς τον Αντ. Σαμαρά συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη τα έχουν πάρει στο κρανίο με τα καμώματα του πρώην πρωθυπουργού. Βλέπετε, θεωρούν πως ο νέος αρχηγός της Ν.Δ. δείχνει την παραταξιακή του συνείδηση έναντι των ιστορικών στελεχών του κόμματος σε όλα τα επίπεδα, αλλά ο Μεσσήνιος έχει αφήσει τους δικούς του να αλωνίζουν, ενώ και ο ίδιος επιθυμεί σε κάθε ευκαιρία να δηλώνει παρών στις εξελίξεις, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Δεν είναι μόνο η σκληρή «σαμαρική» γραμμή του συνεδρίου που έγινε αντιληπτή από τους πάντες και οι παρεμβάσεις του Αντ. Σαμαρά τους τελευταίους μήνες. Είναι και η μόνιμη επωδός των θεματοφυλάκων του σύμφωνα με την οποία η εκλογή Μητσοτάκη οφείλεται στη στήριξη του συστήματός του. «Ας ηρεμήσουν λιγάκι. Εδώ οι “καραμανλικοί” δεν κατέβασαν ενιαία γραμμή στο συνέδριο. Τι πάνε να κάνουν; Αλλο να μιλάμε για δικαίωση της διακυβέρνησης της Ν.Δ. κι άλλο να λησμονούν τα διαδοχικά στραπάτσα του 2015», έλεγε προνομιακός συνομιλητής του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Βουλή, σχολιάζοντας το «γαλάζιο» τοπίο.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.