«Παρών» ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων στη συνάντηση των «35» στη Θεσσαλονίκη -

synanthsh_thessaloniki
Μάχη χαρακωμάτων εν όψει των εκλογών της ΕΠΟ, με τους Ιβάν Σαββίδη και Δημήτρη Μελισσανίδη, αλλά και υψηλόβαθμα στελέχη της διοίκησης του Παναθηναϊκού (Παναγόπουλος, Κωνσταντίνου), να δίνουν το «παρών» στη συνάντηση των 35 αντιπολιτευόμενων Ενώσεων στη Θεσσαλονίκη (32 πρόεδροι και 3 γραμαμτείς) επί συνόλου 55, που τάσσονται κατά της ελληνικής Ομοσπονδίας και του προέδρου της, Γιώργου Γκιρτζίκη.
Ανάμεσα στους παρόντες και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων, Γιώργος Βούρβαχης, ενώ να σημειωθεί πως μία εκ των Ενώσεων που θα γίνουν εκλογές πριν από αυτές της ΕΠΟ, είναι η ΕΠΣΧ (οι άλλες δύο είναι αυτές της Δράμας και της Ανατολικής Αττικής).
Να σημειωθεί επίσης πως από την Κρήτη, εκτός της ΕΠΣ Χανίων, το «παρών» στη συνάντηση έδωσε και η ΕΠΣ Ηρακλείου.
«Όλοι εδώ γνωρίζουν το παρασκήνιο στα Χανιά με τις εκλογές. Τα ξέρουν και δηλώνουν τη συμπαράστασή τους στο πρόσωπό μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βούρβαχης  χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει οτιδήποτε άλλο για πιθανές συνομιλίες που είχε με τους κ.κ. Σαββίδη και Μελισσανίδη, αλλά και άλλους παράγοντες του ποδοσφαίρου.
Κανένα σχόλιο δεν έγινε από την ΕΠΟ για τη συγκεκριμένη συνάντηση, με την πλευρά Γκιρτζίκη πάντως να θεωρεί πως έχει τις περισσότερες Ενώσεις με το μέρος της.
- parapolitiko.gr/
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.