Δείτε τι μισθό θα πάρουν οι 3000 επαγγελματίες οπλίτες που θα προσλάβει η Κύπρος

Δείτε τι μισθό θα πάρουν οι 3000 επαγγελματίες οπλίτες που θα προσλάβει η Κύπρος!

Η Εθνική Φρουρά της Κύπρου ζητά 3000 επαγγελματίες για πρόσληψη! Δείτε τι παρέχει σύμφωνα με όσα αναφέρονται στη σχετική ιστοσελίδα:

Μηνιαίος μισθός €1.127 + 13ος

Σύμβαση διάρκειας ενός έτους με δυνατότητα ανανέωσης μέχρι 10 έτη.

Ωράριο (07:00 – 14:00)

Το ωράριο των ΕΠΟΠ είναι το ίδιο με των υπολοίπων στελεχών (07:00 – 14:00) με αριθμό υπηρεσιών όπως καθορίζεται από τον Αρχηγό ΓΕΕΦ.

Ετήσια Άδεια 20 μέρες

Για κάθε συμπληρωμένο μήνα απασχόλησης του ΕΠΟΠ υπάρχει δικαίωμα σε άδεια ίση με το 1/12 της συνολικής άδειας που λαμβάνει εργοδοτούμενος καθορισμένης διάρκειας που συμπληρώνει συνεχή απασχόληση ενός έτους, δηλαδή, είκοσι (20) εργάσιμων ημερών για κάθε έτος απασχόλησης, σε περίπτωση πενθήμερης εβδομάδας εργασίας.

Άδεια Ασθενείας

Ο ΕΠΟΠ έχει δικαίωμα σε άδεια ασθένειας είκοσι οκτώ (28) ημερών το χρόνο. Του παρέχεται, περαιτέρω, το δικαίωμα σε παράταση της άδειας αυτής, με πλήρεις απολαβές, για χρονική περίοδο μέχρι και δεκατεσσάρων (14) ημερών, νοουμένου ότι εξασφαλίζεται σχετική έγκριση του κυβερνητικού Ιατροσυμβουλίου, μέσω της ίδιας διαδικασίας που τηρείται και για τα μέλη του Στρατού της Δημοκρατίας που υπηρετούν με απόσπαση στην Εθνική Φρουρά.

Στους ΕΠΟΠ παραχωρούνται δωρεάν στρατιωτικές στολές και άλλα εφόδια.

Ιατροφαρμακευτική Περίθαλψη

Ο ΕΠΟΠ, η σύζυγος και τα τέκνα του έχουν δικαίωμα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης σε Κυβερνητικά Ιατρικά Ιδρύματα, κατ’ αναλογία των όσων ισχύουν για τα μόνιμα μέλη του Στρατού της Δημοκρατίας.

Δωρεάν Διακίνηση

Στους ΕΠΟΠ παρέχεται δωρεάν διακίνηση από και προς στις μονάδες με βάση το σχέδιο Δωρεάν Διακίνησης Οπλιτών Εθνικής Φρουράς. Επιπρόσθετα παρέχεται δωρεάν διακίνηση με τις τακτικές γραμμές των αστικών και υπεραστικών λεωφορείων.

Επιπρόσθετα Πλεονεκτήματα

Σχέδιο Σπουδών με Μειωμένα Δίδακτρα μέχρι και 50%

Δυνατότητα σπουδών με μειωμένα δίδακτρα μέχρι και 50%, που παραχωρούνται από ιδιωτικά πανεπιστήμια και ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της Κύπρου στο πλαίσιο συνεργασιών του Υπουργείου Άμυνας, με απογευματινή ή βραδινή φοίτηση.

 Σχέδιο Υποτροφιών

Δυνατότητα εξασφάλισης υποτροφιών για απόκτηση πτυχίου ή μεταπτυχιακού, κατόπιν διαγωνισμών, σε εξειδικευμένες υπηρεσίες/ θέσεις.

Σχέδιο Επαγγελματικής Κατάρτισης

Δυνατότητα απόκτησης διπλωμάτων επαγγελματικής κατάρτισης και πιστοποίησης επαγγελματικών προσόντων μέσα από προγράμματα που συνδυάζουν την πρακτική εξάσκηση σε συγκεκριμένους κλάδους, με ταχύρρυθμη θεωρητική κατάρτιση.

Μοριοδότηση για μελλοντικές προσλήψεις

Δυνατότητα μοριοδότησης για μελλοντικές προσλήψεις στην Εθνική Φρουρά και στην Αστυνομία.

Πακέτο προνομίων εκγύμνασης και άθλησης σε συνεργασία με τον ΚΟΑ.  

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.