προπηλάκισαν τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Παραστρατίδη (βίντεο)

Συνάντηση για να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις σε σχέση με τη διαχείριση της φιλοξενίας των προσφύγων στην περιοχή του Κιλκίς, οργανώθηκε την Κυριακή στο Πολύκαστρο. Εκεί, υπήρξε φραστικό επεισόδιο σε βάρος του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θεόδωρου Παραστατίδη, από άτομα τα οποία, όπως ο ίδιος δήλωσε στο ΑΠΕ, προέρχονταν από τον χώρο της Χρυσής Αυγής. Ο βουλευτής αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τη συνάντηση.
Στη συνάντηση, που έγινε στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου με πρωτοβουλία ομάδων κατοίκων της περιοχής συμμετείχαν οι βουλευτές του Νομού Κιλκίς, ενώ ο Δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης δήλωσε ότι συνολικά μέσα και έξω από το κτίριο του κέντρου συγκεντρώθηκαν περισσότεροι από 600 πολίτες, «οι οποίοι έχουν πραγματικά αγανακτήσει με την οριακή κατάσταση που έχει διαμορφωθεί».
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης σημειώθηκε φραστικό επεισόδιο σε βάρος του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θεόδωρου Παραστατίδη, από άτομα τα οποία, όπως ο ίδιος δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, προέρχονταν από τον χώρο της Χρυσής Αυγής.
«Τοποθετήθηκαν διάφοροι, μετά από κάποιες εισηγήσεις, ζήτησα τον λόγο για να τοποθετηθώ και δεν μου επετράπη, κυρίως φραστικά», ανέφερε ο κ.Παραστατίδης, αποδίδοντας την παρουσία του στην εκδήλωση στο γεγονός ότι η πληροφόρηση που είχε, δεν είχε καταστήσει σαφή την πολιτική προέλευση κάποιων ομάδων εκ των οργανωτών. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξαναγκάστηκε σε αποχώρηση από τον χώρο της συγκέντρωσης.
Δείτε το βίντεο:
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.