Χειροπέδες και άμεση απέλαση στους λαθρομετανάστες που παρανομούν

Εφημερίδα «Δημοκρατία»: Χειροπέδες και άμεση απέλαση στους λαθρομετανάστες που παρανομούν
Ένα ακόμη εξαιρετικό άρθρο φιλοξενεί ως κεντρική της θέση η εφημερίδα «Δημοκρατία», η οποία υπό τον τίτλο «Χειροπέδες και απέλαση – εξπρές» σημειώνει τα εξής:
«Η φύση δεν ανέχεται τα κενά εκεί όπου δεν προβλέπεται να υπάρχουν. Τα καλύπτει άμεσα. Και η εξουσία, η ουσία της πολιτικής ισχύος, δεν ανέχεται να προκύπτουν χάσματα στην άσκησή της. Αυτό είναι ορατό στην Ελλάδα. Η εξουσία δεν ασκείται, ο νόμος παραβιάζεται, η Δικαιοσύνη καταπατάται, το Σύνταγμα έχει καταστεί κενό γράμμα.Τα σκηνικά που αντικρίζουν οι Έλληνες στην τηλεόραση είναι φρικτά και εξοργιστικά, αλλά υπολείπονται σε ένταση και «ποιότητα» προκλήσεως από όλα όσα λαμβάνουν χώρα καθημερινά στην πατρίδα μας.
Λαθρομετανάστες κάνουν… έλεγχο στα χαρτιά οδηγών νταλικών για να αποφανθούν αν θα τους επιτρέψουν να περάσουν! Οι παρανόμως εισελθόντες αλλοδαποί έχουν υποκαταστήσει τα όργανα της τάξεως, ενώ οι αγρίως φορολογούμενοι πολίτες βρίσκονται στο έλεος του ισλαμικού στρατού των καταληψιών των οδικών δικτύων και άλλων υποδομών του κράτους. Στον λιμένα του Πειραιώς άλλο εγκληματικό στοιχείο που υποδύεται τον ρόλο του ανήμπορου πρόσφυγα απείλησε να πετάξει μωρό σε λιμενικό! Τα προαναφερθέντα περιστατικά τα είδε το πανελλήνιο και επίσης είδε, με φρίκη και απογοήτευση, το κράτος να απουσιάζει, κλείνοντας έτσι πονηρά το μάτι στους λαθραίους να μας συμπεριφέρονται κατά το δοκούν.
Οι ξένοι δικαιούνται να καταλαμβάνουν σιδηροτροχιές, να «ελέγχουν» τα χαρτιά των οδηγών, να καταλαμβάνουν λιμάνια, να μετακινούνται δωρεάν στην επικράτεια, να σιτίζονται δωρεάν και να τραμπουκίζουν μεταξύ τους αλλά και εις βάρος των Ελλήνων. Αυτό το μήνυμα παίρνουν από το κράτος. Να κάνουν ό,τι θέλουν, όπως θέλουν, σε όποιον θέλουν.
Οι Έλληνες έχουν το… δικαίωμα να ζουν σε κατάσταση ανέχειας, να είναι άνεργοι, να εκποιούν την περιουσία τους για να πληρώνουν φόρους, να υπομένουν τα πάνδεινα από τους ισλαμιστές εποίκους και να περιμένουν τα χειρότερα. Είναι ηλίου φαεινότερον ότι αυτό δεν μπορεί και δεν πρέπει να συνεχιστεί. Απέχουμε χιλιοστά από το χάος. Η μόνη λύση για την αποφυγή των χειρότερων είναι χειροπέδες και απέλαση σε όλους τους λάθρα εισελθόντες στην Ελλάδα που παρανομούν».
Ουδείς σώφρων Έλληνας μπορεί να διαφωνήσει με τα όσα υποστηρίζονται στο άρθρο αυτό. Το βασικό νόημα το οποίο βγαίνει είναι ότι το κράτος, που από μια τραγική σύμπτωση της μοίρας έτυχε να έχει την ετικέτα «ελληνικό», επιτρέπει στους λαθρομετανάστες να έχουν μόνο δικαιώματα και να ασχημονούν κάνοντας ό,τι τους γουστάρει, ενώ οι Έλληνες έχουν μόνο υποχρεώσεις, φορολογία, υποβάθμιση της ζωής τους και συνεχή φτωχοποίηση. Θα προσθέταμε από την δική μας πλευρά, ότι εκτός από τις χειροπέδες και την απέλαση στους λαθρομετανάστες, οι οποίοι έχουν την εντύπωση ότι η Ελλάδα στην τραγική κατάσταση που βρίσκεται πρέπει να τους προσφέρει ανέσεις που παραπέμπουν σε ξενοδοχείο 5 αστέρων, χρειάζεται αυστηρότατη και παραδειγματική τιμωρία στους διαφόρους «αλληλέγγυους», οι οποίοι με τις ενέργειές τους εκτραχύνουν ακόμη περισσότερο την κατάσταση και ξεσηκώνουν τους λαθρομετανάστες σε εξέγερση.
Η Πατρίδα και ο Λαός δεν μπορεί να αποτελούν έρμαιο ούτε στις ορέξεις των παράνομα εισερχομένων σ΄αυτή αλλοδαπών ούτε στα βρώμικα παιχνίδια των διαφόρων κρατικοδίαιτων επαγγελματιών «αντιρατσιστών».
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.