Απίστευτο αν είναι πραγματικό: 80 αστυνομικοί φρουρούν τον Φλαμπουράρη

Αίσθηση προκαλεί ο μεγάλος αριθμός των αστυνομικών που φρουρούν τον Αλέκο Φλαμπουράρη.
Με αφορμή τη συζήτηση στη Βουλή για την ασφάλεια και την αναφορά του Αλέξη Τσίπρα στο ότι η κυβέρνησή του μείωσε τις φρουρές αστυνομικών που φυλάσσουν πολιτικά πρόσωπα, ο «ΒΗΜΑτοδότης» δημοσίευσε τον αριθμό των προσώπων που προστατεύουν τον υπουργό Επικρατείας.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο κ. Φλαμπουράρης έχει στην υπηρεσία του 80 αστυνομικούς. Μάλιστα, αναφέρει η εφημερίδα, ότι για να βρεθούν τόσοι πολλοί, κάποιοι αποσύρθηκαν από αστυνομικά τμήματα και από άλλες υπηρεσίες της αστυνομίας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τους τελευταίους μήνες το σπίτι του υπουργού Επικρατείας στα Εξάρχεια έχει γίνει δύο φορές στόχων επιθέσεων.
Την πρώτη φορά οι δράστες έβαλαν φωτιά στην πόρτα ρίχνοντας εύφλεκτο υγρό ενώ τη δεύτερη εκτόξευσαν «βροχή» από βόμβες μολότοφ.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.