Επεισόδια μεταξύ χριστιανών και μουσουλμάνων! Εμπλέκεται βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ...

policc

Επεισόδια σημειώθηκαν στην Θράκη, όταν ο μουφτής της Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ, σε συνεργασία με τον βουλευτή του Ελληνικού κοινοβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ, Χουσείν Ζεϊμπέκ, έδωσαν δωρεάν τρόφιμα, σε τούρκους της περιοχής.
Τα τρόφιμα που έφτασαν στην περιοχή, προερχόντουσαν όλα από την Τουρκία και ήταν αποκλειστικά για όσους άνηκαν στην μειονότητα των Τούρκων.
Ωστόσο όταν πλησίασαν κάποιοι Έλληνες χριστιανοί, για να λάβουν και αυτοί τρόφιμα, τότε αρπάχτηκαν με τους αρμόδιους της εκδηλώσεις, ενώ υπάρχει η μαρτυρία πως ένας νεαρός χριστιανός αντιμετώπισε και βίαιες χειρονομίες. 
Η απάντηση του βουλευτή Χουσείν Ζεϊμπέκ, για το περιστατικό ήταν: «περνάμε μια δύσκολη περίοδο. Ο κόσμος μας εμπιστεύτηκε πάλι αυτή την ελπίδα που σχηματίστηκε. Εμείς λοιπόν στην κατεύθυνση αυτής της εμπιστοσύνης θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε την τουρκική μειονότητα Δυτικής Θράκης»
Η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει σχολιάσει μέχρι στιγμής το περιστατικό...
voicenews.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.