Καλύτερο σεξ ΤΩΡΑ: Αυτοί είναι οι τρόποι για να το πετύχετε!


Διαβάστε λοιπόν τις 15 super αφροδισιακές τροφές που πρέπει να καταναλώσετε μια ημέρα πριν ή λίγες ώρες νωρίτερα από τη 
ερωτική συνεύρεση. Από τα παρακάτω επιλέξτε 3-4 τροφές και απολαύστε το σεξ όπως δεν το έχετε απολαύσει…

Top 15 αφροδισιακές τροφές

15. Σκόρδο: Ελαττώνει την αρτηριακή πίεση

14. Μαστίχα Χίου: Ελαττώνει το άγχος και την νευρικότητα

13. Κανέλα: Τονώνει τον οργανισμό και κρατάει το σάκχαρο σε ισορροπημένα επίπεδα.

12. Βατόμουρα: Καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν πρόωρη γήρανση

11. Πιπεριές: Διαστέλλουν τα αιμοφόρα αγγεία και αυξάνουν τη θερμοκρασία

10. Φράουλες: Δίνουν περισσότερη αντοχή και έχουν αντιοξειδωτική δράση

9. Μέλι: Προσφέρει ενέργεια

8. Ρόκα: Αυξάνει την κινητικότητα του σπέρματος και τονώνει την γενετήσια ορμή

7. Μαύρο χαβιάρι: Αυξάνει την γενετήσια ορμή

6. Κάρδαμο: Κάνει αυτό που λέει…καρδαμώνει!

5. Καρύδια: Αυξάνουν τη γονιμότητα

4. Μέντα: Τονώνει γενικότερα τον οργανισμό

3. Σοκολάτα: Δημιουργεί ευφορία και δυναμώνει τις αισθήσεις

2. Κυδώνι: Προκαλεί διέγερση και τονώνει τον οργανισμό

1. Τζίντζερ (Πιπερόριζα): Διεγείρει το κεντρικό νευρικό σύστημα

Αυξήστε τη λίμπιντο με φυσικούς τρόπους

Μήπως τον τελευταίο καιρό δεν έχετε διάθεση για σεξ; Νοιώθετε ότι έχετε καλύτερα πράγματα να κάνετε και το σεξ δεν είναι ένα από αυτά; Βαριέστε να μπείτε στη διαδικασία που μέχρι κάποιο διάστημα απολαμβάνατε με τον/την σύντροφο σας και κάνετε τα πάντα για να μη σας…στριμώξει το έτερον σας ήμισυ; Οι αιτίες, εκτός από τις οργανικές, για τις οποίες πρέπει να επισκεφτείτε γιατρό, είναι πολλές.

Η σεξουαλική σας επιθυμία μπορεί να έχει μειωθεί λόγω κατάθλιψης, ορμονικών διαταραχών, αλλά οι κυριότεροι λόγοι συνήθως είναι το υπερβολικό άγχος και τα προβλήματα στη σχέση του ζευγαριού. Διαβάστε παρακάτω τους αποτελεσματικότερους φυσικούς τρόπους που μπορούν να σας βοηθήσουν να εκτοξεύσετε την ερωτική σας επιθυμία στα ύψη.

Α) Αυξήστε τη λίμπιντό σας με τη δύναμη της φύσης

*Η ρίζα του φυτού τζινσενγκ διεγείρει την επιθυμία μας για σεξ , ο φλοιός του δέντρου Υοχιβίνη λέγεται ότι βοηθάει στην προβληματική στύση.

*Με βιταμίνες: Οι βιταμίνες Α(συκώτι, καρότα, λαχανικά) και Ε(ελαιόλαδο, καρύδια, φουντούκια) βοηθούν στην παραγωγή σεξουαλικών ορμονών.

Β) Αρωματοθεραπεία: Τα αιθέρια έλαια που αυξάνουν τη διάθεση για σεξ

Τα αιθέρια έλαια μπορούν να βοηθήσουν στη σεξουαλική υποτονικότητα. Συγκεκριμένα τα αιθέρια έλαια γιασεμί, νερολί, σανταλόξυλο και ιλάνγκ-ιλάνγκ (Ylang-Ylang),είναι ιδανικά για περιπτώσεις χαμηλής λίμπιντο, αφού θα σας προσφέρουν χαλάρωση, απομάκρυνση του άγχους και βελτιωμένη ερωτική διάθεση. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε είτε για μασάζ είτε στο μπάνιο σας.

Μασάζ: Ανακατέψτε 2-3 σταγόνες από κάθε αιθέριο έλαιο σε μικρή ποσότητα λαδιού ή γαλακτώματος. Στη συνέχεια ζητήστε από τον/την σύντροφο σας να σας κάνει μασάζ στη μέση, στους γλουτούς, κοιλιά και στην περιοχή του εφηβαίου.

Μπάνιο: Γεμίστε την μπανιέρα σας με ζεστό νερό και ρίξτε μερικές σταγόνες από τα παραπάνω αιθέρια έλαια. Χαλαρώστε για 20 λεπτά περίπου αδειάζοντας τις σκέψεις σας από οποιοδήποτε πρόβλημα.

Γ) Ανθοθεραπεία για να ξυπνήσετε τη σεξουαλική διάθεση σας

Η θεραπεία με άνθη είναι πολύ παλιά, τη χρησιμοποιούσαν στην αρχαία Ρώμη και την Αίγυπτο, αλλά και Ινδιάνοι της Αμερικής για τη θεραπεία διαφόρων προβλημάτων υγείας. Πριν 80 χρόνια ο Άγγλος γιατρός Μπάχ Έντουαρντ, έψαξε και ανακάλυψε περίπου 40 φυτά που μπορούν να βοηθήσουν στο ψυχολογικό πρόβλημα της χαμηλής σεξουαλικής διάθεσης. Ο τρόπος που λειτουργούν ακριβώς τα ανθοιάματα δεν είναι απόλυτα εξακριβωμένος, αλλά πολλοί επιστήμονες είναι σίγουροι ότι ορισμένες ουσίες τους μπορούν να διεγείρουν τον εγκέφαλο και να περιορίζουν το φόβο, το θυμό και το άγχος.

Το ανθόιαμα Crab Apple είναι ιδανικό για γυναίκες που δεν έχουν σεξουαλική επιθυμία, αλλά και για αυτές που ντρέπονται στο σεξ. Το ανθοίαμα Sticky Monkeyflower είναι χρήσιμο σε γυναίκες, αλλά και άντρες που δεν έχουν καμία διάθεση για σεξ αφού τους βοηθάει να βρουν την κατάλληλη ισορροπία μέσα τους. Τα ανθοιάματα μπορείτε να τα βρείτε στα φαρμακεία και σε μερικά καταστήματα υγιεινών τροφών.

Το ξέρατε αυτό;

Πέμπτη: Απολαύστε το σεξ

Το πρωί της συγκεκριμένης ημέρας τα επίπεδα της κορτιζόλης έχουν φτάσει στα ύψη.Όσο πιο υψηλά είναι τα επίπεδα τόσο πιο πολύ διεγείρονται οι ορμόνες του σεξ. Η Πέμπτη λοιπόν είναι η ημέρα της εβδομάδας για την πιο ερωτική συνεύρεση με το έτερον σας ήμισυ. Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξαν, μετά από έρευνα, επιστήμονες από το London school of economics.

Χάστε 2-3 κιλά και πάρτε… 10’ στο κρεβάτι

Όσοι άντρες ξεκινούν δίαιτα και γυμναστική για να χάσουν τα περιττά κιλά ή τα «παχάκια» της μέσης ηλικίας, ωφελούνται και στην ερωτική τους ζωή

Αυτό είναι το συμπέρασμα πρόσφατης έρευνας. Με την απώλεια του περιττού λίπος γύρω από τη μέση οι άνδρες τονώνουν την ερωτική τους επιθυμία, αυξάνουν τον όγκο του σπέρματος και επιτυγχάνουν καλύτερη στύση.

Πέρα από τα παραπάνω όμως περιορίζουν και στο μισό τις πιθανότητές τους να εμφανίσουνχαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης στον οργανισμό τους, μια ορμόνη που θεωρείται η ορμόνη του σεξ.


Εκμεταλλευτείτε το σημείο G…

Το σημείο G απασχολεί χρόνια όχι μόνο τους άντρες, αλλά και τους επιστήμονες. Το σημείο της υπέρτατης σεξουαλικής ηδονής των γυναικών σύμφωνα με νέα έρευνα που διεξήγαγε ένας συνταξιούχος γυναικολόγος υπάρχει. Ο συνταξιούχος με επίσημο έγγραφο στην επιθεώρηση σεξουαλικής ιατρικής αποκάλυψε ότι το φημισμένο σημείο G βρίσκεται στην περιοχή του κόλπου ακριβώς εκεί που το είχαν εντοπίσει και παλιότεροι επιστήμονες.

Ο Adam Ostrenski κατέληξε λοιπόν στο συμπέρασμα ότι το μικρό αυτό τμήμα ιστού με τις νευρικές απολήξεις έχει μέγεθος νυχιού, μοιάζει με τσαμπί από σταφύλια και βρίσκεται στο μπροστινό τοίχωμα του κόλπου. Ο αμερικανός από την Φλόριντα της Αμερικής φωτογράφισε μάλιστα το φημισμένο σημείο.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.