Βρέθηκαν τρία μουμιοποιημένα πτώματα στους Αγίους Αναργύρους

Θρίλερ στους Αγίους Αναργύρους - Βρέθηκαν τρία μουμιοποιημένα πτώματα

Η κατοικία είχε παραχωρηθεί δίχως μίσθωμα στους τρεις Αλγερινούς - Εικάζεται πως είχαν πεθάνει πάνω από ένα μήνα - Πιθανότατα άναψαν σόμπα για να ζεσταθούν και έχασαν τις αισθήσεις τους από τις αναθυμιάσεις

Υπόθεση θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων, καθώς βρέθηκαν σε σπίτι τα πτώματα τριών ανδρών, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τρεις Αλγερινούς, ηλικίας 18, 23 και 25 ετών, στους οποίους είχε παραχωρηθεί το σπίτι δίχως μίσθωμα.

Τα τρία πτώματα βρέθηκαν από έναν ομοεθνή τους, ο οποίος ενημέρωσε τους κατοίκους και την αστυνομία. Οι κάτοικοι της περιοχής υποπτεύονταν ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά εξαιτίας της εντονότατης δυσοσμίας που έβγαινε από την εγκαταλελειμμένη ισόγεια κατοικία. Σύμφωνα με ομολογίες, στο σπίτι εμφανίζονταν συχνά δύο άνδρες και μία γυναίκα.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα, έχει προκύψει ότι ήταν αλγερινής καταγωγής και ηλικίας 18, 23 και 25 ετών. Αναζητούνται, ωστόσο, τα αίτια του θανάτου τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τρία πτώματα δεν φέρουν τραύματα. Εικάζεται πως βρίσκονταν εκεί για διάστημα μεγαλύτερο του ενός μήνα. Στο σημείο δεν βρέθηκαν κάλυκες ή όπλα, ώστε η όλη υπόθεση να παραπέμπει σε εγκληματική ενέργεια.



Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, ωστόσο το πιθανότερο σενάριο είναι οι τρεις άνδρες να άναψαν σόμπα για να ζεσταθούν και να έχασαν τις αισθήσεις τους από τις αναθυμιάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από 20 περίπου μέρες, εμφανίστηκε ένας υποψήφιος αγοραστής του σπιτιού, ο οποίος μπήκε μέσα για να δει τους χώρους, διέκρινε τους Αλγερινούς να «κοιμούνται» και απέσυρε το ενδιαφέρον του, λέγοντας πως κατοικείται και πως βρήκε μέσα ανθρώπους. Κατά πάσα πιθανότητα ήταν ήδη νεκροί, αλλά ο υποψήφιος αγοραστής υπέθεσε πως ξεκουράζονταν.



Τη διενέργεια της έρευνας προκειμένου να διαλευκανθεί αυτή η περίεργη υπόθεση, έχει αναλάβει η ασφάλεια Αττικής. 


Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.