"βουλιάζει" στους λάθρο-πρόσφυγες - Πάμε για 1.000.000 -


Translate this page:      
Ποιο ΝΑΤΟ και ποιοι 50.000 χιλιάδες λαθρομετανάστες και πρόσφυγες που είπε και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ότι θα μπορούν να φιλοξενηθούν στην Ελλάδα. Μέχρι να αναλάβει ρόλο η Συμμαχική δύναμη, αν βεβαίως της το επιτρέψει η Τουρκία θα έχουν περάσει 100.000 επιπλέον στα ελληνικά νησιά και μέχρι το τέλος του χρόνου η χώρα θα έχει κατακλυστεί από έναν πληθυσμό, στην πλειονότητα του μουσουλμανικό, της τάξεως των 500.000 με 1.000.000 λαθρομετανάστες και πρόσφυγες.
Η χώρα βυθίζεται δηλαδή και η κυβέρνηση περιμένει την Ευρωπαϊκή αλληλεγγύη. Θα την δει όσο την είδε και στην περίπτωση της οικονομικής κρίσης. Τα κέντρα φιλοξενίας που στήνει η κυβέρνηση γεμίζουν μέσα σε μία ημέρα άντε και δύο ή τρεις ημέρες. Τα ίδια τα στελέχη της κυβέρνησης ανεβάζουν συνεχώς τον αριθμό αυτών που θα εγκλωβιστούν στην Ελλάδα.
Ο Ν. Κοτζιάς μίλησε για 150.000 λαθρομετανάστες και πρόσφυγες. Ο γυναικολόγος Γιάννης Μουζάλας εκτίμησε χθες πώς η Ειδομένη δεν πρόκειται να ανοίξει και η κρίση θα διαρκέσει 2 με 3 χρόνια. Άρα; Οι Έλληνες κινδυνεύουν να γίνουν μειοψηφία στην ίδια τους τη χώρα. Έχει συμβεί ήδη σε πολλά νησιά. Θα γίνει και σε όλη της Επικράτεια. Τι ακριβώς μας λέει η κυβέρνηση;
Τα στοιχεία είναι δραματικά και επιβεβαιώνουν αυτό που από την αρχή είχε γράψει το pronews.gr όταν η κυβέρνηση μιλούσε για 20.000 και 25.000 εγκλωβισμένους λαθρομετανάστες και πρόσφυγες στην Ελλάδα. Ο αριθμός τους θα φτάσει τους 500.000 με 1.000.000. Όσα hot spots φτιαχτούν, όσα κέντρα φιλοξενίας, όσες κατασκηνώσεις και να δοθούν ποτέ δεν θα επαρκούν.
Σήμερα φτάνουν στο Πειραιά 1.000 ακόμη λαθρομετανάστες και πρόσφυγες. Θα προστεθούν στους ήδη 3.000 και την ίδια στιγμή τα νησιά είναι “πνιγμένα”.

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.