Τροφές Αρνητικών θερμιδών




Ο μόνος τρόπος για να χάσετε βάρος
είναι να κόψετε το φαγητό και να μειώσετε την πρόσληψη θερμίδων. Ναι, αυτό πιστεύετε οι περισσότεροι από εσάς . Αν είστε από αυτούς, πιθανώς δεν γνωρίζετε τις τροφές με αρνητικές θερμίδες.

Τι σημαίνει το αρνητικό ισοζύγιο θερμίδων;Παρέχεται από τρόφιμα που δίνουν στον οργανισμό λιγότερες θερμίδες από ό, τι χρειάζεται για να τις αφομοιώσει, αλλά εξακολουθεί να μας διατηρεί γεμάτους ενέργεια.


Ποιες τροφές έχουν αρνητικές θερμίδες;

Οι τροφές με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες έχουν αρνητικές θερμίδες. Προσθέστε περισσότερα φρούτα, λαχανικά και βότανα στην λίστα αγοράς του παντοπωλείου σας. Αυτές οι τροφές βοηθούν στην τόνωση του μεταβολισμού και την παραγωγή των ενζύμων, και έτσι δίνουν το έναυσμα στο σώμα για να ξοδέψει τα αποθεματικά του.

Συνιστούμε ανεπιφύλακτα:

Λαχανικά : σπαράγγια, πράσινα φασόλια, παντζάρια, λαχανάκια Βρυξελλών, λάχανο, καρότα, κουνουπίδι, σέλινο , ραδίκια, αγγούρια, μπιζέλια, κινέζικο λάχανο, πράσα, μαρούλια, ραδίκια, σπανάκι , ντομάτα
Φρούτα : μήλα, βατόμουρα, βακκίνια (Κράνμπερι), γκρέιπφρουτ, βατόμουρου, λεμόνι και λάιμ
Μπαχαρικά και βότανα : κανέλα , γαρίφαλο, τσίλι, κόλιανδρο, λιναρόσπορο, σκόρδο, τζίντζερ, κρεμμύδι, μαϊντανό
Αυτές οι τροφές επηρεάζουν θετικά το σώμα, και παραθέτουμε μερικά οφέλη από αυτά:


Βελτιωμένο μεταβολισμό

Αυξημένη ενέργεια
Ισορροπημένο σάκχαρο στο αίμα
Βελτιωμένη πέψη και καλό καθαρισμό του παχέος εντέρου
Καθαρίζει το Συκώτι, πιο αποτελεσματική πέψη των λιπών
Πρόληψη κατά της φλεγμονής
Μειωμένη χοληστερόλη στο αίμα
Βελτιωμένη συγκέντρωση
Μείωση του στρες, άγχους και κατάθλιψης
Βελτίωση του ύπνου
Νεότερο δέρμα, ανανεωμένα μαλλιά και ενισχυμένα νύχια
Για μια ουσιαστική και φυσική απώλεια βάρους τρώτε τουλάχιστον 2 κιλά από τροφές την ημέρα. Να θυμάστε, πάντα τρώνε τις τροφές σας φρέσκες ​​και αποφεύγετε τις επεξεργασμένες. Ο συνδυασμός τους είναι καλό, αλλά μόνο αν φάτε το μείγμα αμέσως. Πάντα αναμειγνύεται ωμές ή λίγο μαγειρεμένες τροφές.

Μη συνδυάζετε αυτές τις τροφές με λάδι, υψηλής θερμιδικής αξίας τροφές ή γλυκά.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.