Ο Ελ Κάπο απέδρασε για άλλη μια φορά από το ίδιο....

elkapo

Ο δεύτερος μεγαλύτερος βαρόνος ναρκωτικών μετά τον Εσκομπάρ είναι ο Ελ Κάπο ο οποίος απέδρασε για ακόμα μια φορά από το ίδιο τούνελ. 
Οι Μεξικανικές αρχές έστειλαν τον Ελ Κάπο στις φυλακές JUAREZ όπου ο ντίλερ ναρκωτικών είχε αποδράσει τον Ιούλιο του 2015.
Ακόμα, το λάθος που έκαναν οι φύλακες ήταν να τον βάλουν στο ίδιο κελί το οποίο είχε τούνελ που άνοιξε ο Ελ Κάπο το 2015 για να αποδράσει. Φαίνεται πως άφησαν ανοιχτό το τούνελ με αποτέλεσμα ο  Κάπο να ξανά επιχειρήσει την απόδραση του από το ίδιο μέρος.
Λέγεται επίσης πως ο μεγάλος ντίλερ είναι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος και μπορεί να φέρει τις καταστάσεις στα μέτρα του και να ξεγελάσει τους πάντες για να μπορέσει να κάνει αυτό που θέλει.
Ο φύλακας Έστεμπαν Μαρκεζ δήλωσε χαρακτηριστικά: " Κάναμε μεγάλο λάθος".
"Όλοι νομίζαμε πως η τρύπα αυτή είχε καλυφθεί αμέσως από τότε που είχε αποδράσει για πρώτη φορά, καταλάβαμε ότι ποτέ δεν έγινε αυτό και εκείνος για άλλη μια φορά απέδρασε από το ίδιο μέρος"
Τέλος οι αρχές λένε πως ο Ελ Κάπο έγραψε ένα σημείωμα στον τοίχο για εκείνους, λέγοντας: 
" χαχαχαχα, είστε εντελώς άχρηστοι, ξεχάσατε να καλύψετε το τούνελ".
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.