5 στα 5 ο Γρανίτης . 3-0 τον ΑΟ Περιβολίων


To 5 στα πέντε έκανε σήμερα ο Γρανίτης αφού ούτε και η ομάδα τον ΑΟ Περιβολίων στάθηκε ικανή να του κόψει βαθμό. Η ομάδα της Αγίας Μαρίνας χωρίς να φορτσάρει πήρε άνετα την νίκη με το ευρύ 3-0 που αν θα πρόσεχε λίγο περισσότερο στίς τελικές το σκόρ θα ήταν πολύ μεγαλύτερο. Η νεανική ομάδα των Περιβολίων παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των νεαρών ποδοσφαιριστών της υποκλήθηκε στην ανωτερότητα των ποδοσφαιριστών του Γρανίτη που ορισμένες ενέργειες που έκανε ο έμπειρος βιτριόζος ποδοσφαιριστής του Μανώλης Κισσανάκης ήταν για χαι λάιφ.
Τό σκόρ άνοιξε στο μέσον του πρώτου ημιχρόνου ο Κισσσανάκης με ωραίο πλασέ γιά να διπλασιάσει τα τέρματα ο Μαραγκάκης. Τό τελικό 3-0 το έκανε ο Κουμανδράκης με δυνατό σουτ μεσα απο την περιοχη.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.