ΚΑΚΟΣ!!!!!!!!! Ο ΑΟΧ έχασε 1-0 στον Β όλο

"Χρυσό" τρίποντο με Τσιάρα ο Ολυμπιακός Β. 1-0 τα Χανιά
Ένα γκολ  με κεφαλιά στο 79' έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό με 1-0 επί του ΑΟ Χανιά στο ΕΑΚ του Βόλου. 
 Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για τα Χανιά, τα οποία δεν παρουσίασαν τίποτα το ιδιαίτερο στον δημιουργικό τομέα και πρέπει να προσέξουν αν θέλουν να έχουν πρωταγωνιστικούς στόχους στο πρωτάθλημα.
Ανούσιο ήταν το πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να μην έχουν να επιδείξουν ούτε μία αξιόλογη επιθετική προσπάθεια, ούτε ένα καλό σουτ προς την αντίπαλη εστία. Πολλές δυνατές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου, λάθη εκατέρωθεν και έλλειψη δημιουργικού πνεύματος συνέθεσαν το σκηνικό στο πρώτο 45λεπτο. Μετά το 25' ο Ολυμπιακός κινήθηκε μεν καλύτερα στο γήπεδο, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως δεν μπορούσε να απειλήσει το τέρμα του Μπλάζιτς. Μοράν και Νικολιάς δεν πατούσαν περιοχή, ο Ντεπέτρις πάλευε στην επίθεση, χωρίς να τροφοδοτείται κατάλληλα και μόνο ο Φερνάντες ήταν αυτός που μοίραζε σωστά το παιχνίδι.
Ανασταλτικά ο Ολυμπιακός στάθηκε καλά, δεν κινδύνεψε από την ομάδα των Χανίων, όμως ως γηπεδούχοι οι «ερυθρόλευκοι» θα έπρεπε να είναι πιο επιθετικοί και πιο πιεστικοί.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά, με τον Γουόρντεν να περνά στο 46' στη θέση του Καραμανλή, ενώ μία αλλαγή έκανε και ο ΑΟ Χανιά, με τον Νύχταρη να αγωνίζεται αντί του Μασάδο.
Ο Ολυμπιακός άρχισε να αναπτύσσεται καλύτερα, τόσο από τον άξονα, όσο και από τα άκρα και άρχισε να δημιουργεί ευκαιρίες. Στο 47' ο Μοράν βρήκε τον Ντεπέτρις αυτός σέντραρε, με τον Γουόρντεν να πιάνει την κεφαλιά και τη μπάλα να περνά παράλληλα από την εστία του Μπλάζιτς. Ένα λεπτό αργότερα, στο 48', σουτ του Μπουτζίκου έξω από την περιοχή απέκρουσε ο Μπλάζιτς, πέφτοντας στη δεξιά του γωνία.
Στο 51' ο Ολυμπιακός είχε μία ακόμη καλή στιγμή στο ματς. Ο Ντεπέτρις με κεφαλιά βρήκε τον Γουόρντεν να φεύγει μόνος απέναντι από Μπλάζιτς, ο Γκανέζος έχασε το κοντρόλ, καθυστέρησε για να μη μπορεί να κάνει το σουτ.
Στο 56' ο Χαραλαμπίδης έκανε και την τρίτη αλλαγή, ρίχνοντας στο ματς τον Λεόν αντί του Μοράν, με τον Ολυμπιακό να αυξάνει την πίεση στο τέρμα του Μπλάζιτς. Οι «ερυθρόλευκοι» έπαιζαν τα Χανιά «σαν τη γάτα με το ποντίκι» και στο 62' ο Γουόρντεν έχασε σπουδαία ευκαιρία για να σκοράρει. Ελίχθηκε ωραία έξω από την περιοχή των Χανίων, βρήκε το χώρο, σούταρε, με τον Μπλάζιτς να αποκρούει σωτήρια και να κρατά το μηδέν.
Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχιζαν να προσπαθούν για το γκολ και αυτή η προσπάθεια απέφερε καρπούς στο 76'. Ο Ντάριο Φερνάντες έδειξε την κλάση του, καθώς με ωραία σέντρα από τα δεξιά έστειλε τη μπάλα... συστημένη στο κεφάλι του Τσιάρα, ο οποίος μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-0.
Στη συνέχεια τα Χανιά προσπάθησαν να αντιδράσουν και να βγουν στην επίθεση, ωστόσο, ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που έχασε στο 83' την ευκαιρία να κάνει το 2-0. Ο Γουόρντεν έγινε κάτοχος της μπάλας από μεταβίβαση του Λεόν, ελίχθηκε, σούταρε με τη μπάλα να περνά έξω από το δεξί δοκάρι του Μπλάζιτς.
Στο 86' ο Γουόρντεν με ωραία πάσα βρήκε τον Ντεπέτρις, με τον Αργεντινό να σουτάρει άτσαλα πάνω στην κίνηση, στέλνοντας τη μπάλα πολλά μέτρα άουτ.
Ο Ολυμπιακός ήλεγξε απόλυτα το παιχνίδι στα τελευταία λεπτά και σημείωσε απόλυτα δίκαια την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.
Διαιτητής: Μιχαηλίδης (Βοιωτίας)
Βοηθοί: Φωτόπουλος (Αθηνών), Σοφός (Βοιωτίας)
Κίτρινες: Φερνάντες, Ντεπέτρις, Τσιάρας-Δεινόπαππας, Μπουζούκης, Γεωργίου
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Στρατηλάτης, Γκουγκούδης (33' Ζέρης λ.τρ.), Μπουτζίκος, Ντάσιος, Αρβανίτης, Τσιάρας, Καραμανλής (46' Γουόρντεν), Νικολιάς, Μοράν (56' Λεόν), Φερνάντες, Ντεπέτρις.
ΑΟ ΧΑΝΙΑ: Μπλάζιτς, Κουρδάκης, Παγώνης, Μπριλάκης, Μπουζούκης, Σάντερσον (53' Ρίκκα), Γεωργίου, Τσούτσης (62' Λίτα), Σταματής, Μασάδο (46' Νύχταρης), Δεινόπαππας.
goalpost.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.