Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΌΣ ΜΑΪΝΤΑΝΌΣ ΤΖΑΒΕΝΤ ΑΣΛΑΜ! ΤΟΝ ΤΡΈΜΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ!!

Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΌΣ ΜΑΪΝΤΑΝΌΣ ΤΖΑΒΕΝΤ ΑΣΛΑΜ! ΤΟΝ ΤΡΈΜΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ!! Η ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ ΤΌΛΜΗΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΈΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΒΡΉΚΕ ΤΟ ΜΠΕΛΆ ΤΗΣ!! (BINTEO)
Το όνομα του, Τζαβέντ Ασλάμ! Πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας στην Ελλαδα!Εδώ και λίγες ώρες ο Ασλαμ κλαψουρίζει και πάλι στα κανάλια…
Η “κακιά” αχ..αχ..αχ… κακιά Ελληνική Αστυνομία τόλμησε να τον σταματήσει για έλεγχο…..
Σύμφωνα με πληροφορίες αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έκαναν έλεγχο σε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν 5 άτομα, διότι όπως διαπιστώθηκε από τσεκάρισμα των πινακίδων του, ο ιδιοκτήτης του οχήματος είχε δηλώσει απώλεια. Τελικά, διαπιστώθηκε πως το όχημα δεν ήταν κλεμμένο, αλλά είχε αγοραστεί από κάποιον Πακιστανό, ο οποίος όμως δεν ολοκλήρωσε τη διαδικασία της μεταβίβασης και ο προηγούμενος ιδιοκτήτης έκανε δήλωση απώλειας για να μην φαίνεται το αυτοκίνητο στ’ όνομά του.
Όμως, μέσα στο αυτοκίνητο ήταν και ο γνωστός και μη εξαιρετέος Ασλάμ, ο οποίος δημιούργησε επεισόδιο με τους αστυνομικούς, γιατί τόλμησαν να τον ελέγξουν! Επιπλέον, κατέθεσε μήνυση κατά των αστυνομικών, για… ρατσιστική συμπεριφορά και οι λεγόμενοι «Αδιάφθοροι» της ΕΛΑΣ… διερευνούν το περιστατικό!!!
Στο left.gr διαβάζουμε:Τζαβέντ Ασλάμ: Ρατσιστική η σύλληψή μου από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ
Ως ρατσιστική κατήγγειλε την σύλληψή του, μιλώντας στο Κόκκινο, ο Πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος, Τζαβέντ Ασλάμ, από μπλόκο της ομάδας ΔΙΑΣ, ενώ οι αστυνομικοί στο ΑΤ Αμπελοκήπων τον πίεζαν επί ώρες προκειμένου να μην καταθέσει μήνυσε σε βάρος των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι του πέρασαν χειροπέδες και τον έβριζαν με χυδαίο και ρατσιστικό τρόπο…
Διαβάστε και το άλλο ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ το “Στο Κόκκινο” Τζαβέντ Ασλάμ: Ρατσιστική η σύλληψή μου από αστυνομικούς ομάδας ΔΙΑΣ Ως ρατσιστική κατήγγειλε την σύλληψή του, μιλώντας στο Κόκκινο, ο Πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος, Τζαβέντ Ασλάμ, από μπλόκο της ομάδας ΔΙΑΣ, ενώ οι αστυνομικοί στο ΑΤ Αμπελοκήπων τον πίεζαν επί ώρες προκειμένου να μην καταθέσει μήνυσε σε βάρος των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι του πέρασαν χειροπέδες και τον έβριζαν με χυδαίο και ρατσιστικό τρόπο.
Δικαίωμα στα κόμματόσκύλα δημοσιογραφακια του ΣΥΡΙΖΑ να κανουν οπως αυτοι θελουν δημοσιογραφια…..Αλλα:
α) Η άποψη της Αστυνομίας δεν μετράει;
β) Γιατί δεν μας λένε ποιος είναι αυτός ο κύριος;
Θα σηκώσουμε χέρι… Ο Τζαβέντ Ασλάμ κάποια στιγμή πάνω στην κορύφωση του πύρινου λόγου που εκφώνησε κατα την διαρκεια συλλαλητήριου στην καρδια της Αθηνας ειχε τόνισει, ότι : “και οι μετανάστες έχουν χέρια που μπορούν να τα σηκώσουν και κάποια στιγμή στις απειλές που δέχονται να απαντήσουν!”
Who is who
Ο Τζαβέντ Ασλάμ γεννήθηκε στο Πακιστάν το 1968 και κατά δήλωσή του ήρθε στην Ελλάδα το 1996. Πέραν της εμπλοκής του σε υποθέσεις του κοινού ποινικού δικαίου, έχει έρθει σε οξεία αντιπαράθεση με την πακιστανική κυβέρνηση, κυρίως εξαιτίας της υπόθεσης απαγωγής 28 Πακιστανών το 2005, που είχε προκαλέσει σάλο.
Το βρώμικο παρελθόν του…
Ο πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας στην Ελλάδα φάινεται ότι έχει παρελθόν με την ΕΛ.ΑΣ .
Συνελήφθη στις 14/5/12, έπειτα από ένταλμα της Interpol, σύμφωνα με το οποίο τον καταζητούσαν για διακίνηση λαθρομεταναστών. Το ένταλμα της Interpol είχε εκδοθεί έπειτα από αίτημα των πακιστανικών αρχών, οι οποίες κατηγορούν τον Τζαβέτ ότι απο το 2005 είχε μεσολαβήσει επ’ αμοιβή για τη μεταφορά λαθρομεταναστών από το Πακιστάν στην Ελλάδα!!
Ο Τζαβέτ Ασλάμ παρουσιάστηκε τον Μάιο στον εισαγγελέα Εφετών κ. Παντελή, προκειμένου να εκτελεστεί το ένταλμα σε βάρος του ενώ κατέθεσε και αίτημα, προκειμένου να του χορηγηθεί πολιτικό άσυλο, το οποίο θα εξεταστεί από το αρμόδιο Συμβούλιο Εφετών.
Στις 12 Ιανουαρίου του 2007, μερικά χρόνια πριν, η Διεθνής Αμνηστία έδωσε στη δημοσιότητα έκθεση, με τίτλο «Ελλάδα: Έρευνα, όχι έκδοση: Η επαπειλούμενη έκδοση υπερασπιστή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων προς το Πακιστάν αναδεικνύει τα σφάλματα στην έρευνα για τις απαγωγές που έχουν καταγγελθεί».
Η απόφαση για την έκδοσή του Τζαβέντ Ασλάμ, του Προέδρου της Πακιστανικής Κοινότητας στην Αθήνα, αναμενόταν στις 16 Ιανουαρίου του 2007. Η Διεθνής Αμνηστία ανησυχούσε βαθύτατα για την πιθανή έκδοση του Τζαβέντ Ασλάμ, από την Ελλάδα προς το Πακιστάν, ενώ επισήμανε ότι σε περίπτωση που θα εκδιδόταν στο Πακιστάν, θα κινδύνευε να υποστεί σοβαρές παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του Ο Τζαβέντ Ασλάμ συνελήφθη στις 6 Νοεμβρίου 2006 από την ελληνική αστυνομία με βάση ένταλμα σύλληψης της Ιντερπόλ, προερχόμενο από το Πακιστάν με ημερομηνία έκδοσης 2 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με το οποίο κατηγορήθηκε για «παράνομη μετανάστευση και λαθραία διακίνηση ανθρώπων» – κατηγορία η οποία τιμωρείται στο Πακιστάν με ποινή φυλάκισης μέχρι 14 έτη.
Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών τον αθώωσε για την κατηγορία της λαθραίας διακίνησης ανθρώπων στις 29 Σεπτεμβρίου 2006.
Η Διεθνής Αμνηστία επισημαίνει ότι οι κατηγορίες εναντίον του Τζαβέντ Ασλάμ στην Ελλάδα και το Πακιστάν συνιστούν ενδεχομένως μια μορφή δικαστικής παρενόχλησης εναντίον του, με δεδομένη την ανάμιξή του ως εκπροσώπου έξι άλλων Πακιστανών πολιτών στην Ελλάδα, οι οποίοι κατήγγειλαν ότι είχαν απαχθεί από πράκτορες των ελληνικών μυστικών υπηρεσιών στις 15 Ιουλίου 2005 . Όλα αυτά στον απόηχο των βομβιστικών επιθέσεων της 7ης Ιουλίου 2005 στο Λονδίνο
Ο ίδιος το παίζει καλά το παιχνίδι του, κατηγορεί την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ως ρατσιστές, αλλά τους συμπατριώτες του καλά τους ξεζουμίζει και τους εκμεταλλεύεται.Ο Τζαβέντ Ασλάμ και οι μπράβοι του αντιδρούν όταν είναι να αντιμετωπίσουν τους δικούς τους συμπατριώτες,τους πλακώνουν,τους ξυλοφορτώνουν με μαδέρια στα πόδια,τους ξεμαλλιάζουν!
Στην αστυνομία να επέμβει τους καταγγέλλουν ή λύνουν τις διαφορές τους μόνοι τους;
Η “ανεξάρτητη δικαιοσύνη” δεν αθώωσε τον πακιστανό,συγκεκριμένα δεν ασχολήθηκε καθόλου με την κατηγορία!Αυτό που έκανε η “ανεξάρτητη δικαιοσύνη” ήταν να αρνηθεί την έκδοση του πακιστανού,στο πακιστάν!Καμία σχέση η απόφαση της “ανεξάρτητης δικαιοσύνης” με την κατηγορία εις βάρος του πακιστανού! Με λίγα λόγια,το ελλαδικό κράτος,για χάρη ενός πακιστανού,ήρθε σε ρήξη με την ιντερπόλ,η οποία ζητούσε την σύλληψη του πακιστανού και την έκδοσή του στο πακιστάν!

makeleio.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.