ΣΕ ΟΜΗΡΙΑ 12 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ... ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ...!!!



Σε καθεστώς "ομηρίας" μπήκαν νωρίτερα για αρκετά λεπτά της ώρας οι 12 αστυνομικοί από το κλιμάκιο της διεύθυνσης Αλλοδαπών του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ που βρίσκονται από χθες στην Κω, για να βοηθήσουν τις διαδικασίες καταγραφής των μεταναστών κι αποσυμφόρησης του νησιού από το διογκούμενο "βάρος".

Σύμφωνα με όσα λέει στο bloko.gr ο πρόεδρος της Ένωσης Βόρειας Δωδεκανήσου Αντώνης Κυδωνάκης, "οι αστυνομικοί του Αλλοδαπών από το αρχηγείο εγκλωβίστηκαν μετά από επίθεση που δέχτηκαν μέσα στο προκάτ γτραφείο που έχει στηθεί στο γήπεδο, με αποτέλεσμα να απαιτηθεί αστυνομική επιχείρηση για ν' απομακρυνθούν, ενώ στη συνέχεια μετανάστες κατέβηκαν σε διαδήλωση στον παραλιακό δρόμο κι απέκλεισαν για μισή ώρα την κυκλοφορία.



Στη συνέχεια δέχτηκε επίθεση το αστυνομικό τμήμα αλλά αποκρούστηκε. Μέχρι αυτή την ώρα έχουν ανασταλεί όλες οι διαδικασίες καταγραφής και εφοδιασμού με φύλλα προσωρινής διαμονής και αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση και το αρχηγείο αλλά και η Πολιτεία δεν κάνουν κάτι ουσιαστικό, αφήνοντας μας ουσιαστικά μόνους και αβοήθητους, δηλώνουμε αδυναμία ανταπόκρισης στο πρόβλημα".

http://www.bloko.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.