ΣΤΟΝ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ Ο ΒΟΥΡΒΑΧΑΚΗΣ

Vourvaxakis
Ποδοσφαιριστής του Κισσαμικού μπορεί να θεωρείται ο Χρήστος Βουρβαχάκης! Ο 26χρονος αμυντικός συμφώνησε με την ομάδα του Καστελίου και αποτελεί μία από τις μεταγραφές της για τη νέα σεζόν.
Ο "Βούρβα" ήταν ως γνωστόν τα δύο προηγούμενα έτη στην Επισκοπή όπου μέτρησε 53 συμμετοχές και 2 γκολ στη Φούτμπολ Λιγκ, ενώ είχε και δύο ακόμα εμφανίσεις στο Κύπελλο. Ειδικότερα πέρσι τέτοια περίοδο περίπου, είχε βρεθεί μια ανάσα από τον Πλατανιά αλλά τελικά η φυγή του Αγγελου Αναστασιάδη δεν βοήθησε ώστε να φορέσει τα "ερυθρόλευκα".
Μετά τον υποβιβασμό της Επισκοπής, ο Βουρβαχάκης που στο παρελθόν βέβαια είχε φορέσει και τη φανέλα του Α.Ο. Χανιά, ήταν σε αναζήτηση ομάδας, η οποία βρέθηκε και αυτή είναι, επαναλαμβάνουμε, ο Κισσαμικός. 
athlitiko.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.