Δύο γυναίκες άφησαν την τελευταία τους πνοή σε παραλίες των Χανίων


Την τελευταία τους πνοή άφησαν σε παραλίες των Χανίων δύο γυναίκες.
Στο πρώτο περιστατικό, ήταν 11 το πρωί όταν σε μια 65χρονη Χανιώτισσα έσβηναν οι χτύποι της καρδιάς της στην παραλία της Χρυσής Ακτής.

Η άτυχη γυναίκα αρχικά είχε παρασυρθεί από τα κύματα και δε μπορούσε να βγει στην ακτή. Ο ναυαγοσώστης την είδε και αμέσως έσπευσε να την σώσει.

Αφού την έβγαλε έξω από τη θάλασσα, η ίδια ζήτησε να της φέρουν από την τσάντα της το φάρμακο της καθώς αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματα.

Εκείνη την ώρα μια γιατρός που βρισκόταν στην παραλία προσπάθησε να την βοηθήσει χορηγώντας της, σύμφωνα με πληροφορίες, κορτιζόνη.

Ενώ είχε τις αισθήσεις της και μιλούσε και με την κόρη της περιμένοντας το ασθενοφόρο κάποια στιγμή λιποθύμησε.

Αμέσως η γιατρός και οι ναυαγοσώστες της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και μετά από λίγα λεπτά έφτασε και το ασθενοφόρο. Ο απινιδωτής του ΕΚΑΒ έδειξε παλμό, όταν όμως έφτασε στο νοσοκομείο Χανίων οι γιατροί απλά διαπίστωσαν τον θάνατο της.

Μετά από μια ώρα περίπου συναγερμός στο ΕΚΑΒ και τις λιμενικές αρχές χτύπησε για δεύτερο περιστατικό στον Αποκόρωνα. Στην παραλία στις Καλύβες άφησε την τελευταία της πνοή μια 35χρονη Μεξικανή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκείνη την ώρα έκανε μάθημα κατάδυση μαζί και με άλλους και κάποια στιγμή ένιωσε αδιαθεσία και ανασύρθηκε από το νερό χωρίς τις αισθήσεις της.

Η σορός της άτυχης νέας γυναίκας διεκομίστη στο νοσοκομείο για νεκροψία – νεκροτομή, ώστε να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου της.

Την προανάκριση και για τα δύο περιστατικά έχει αναλάβει το Λιμεναρχείο Χανίων. 
neatv.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.