Επιτέθηκαν στον Περιφερειάρχη Ηπείρου - Στο κέντρο των Ιωαννίνων - ΦΩΤΟ & BINTEO

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε στον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη, αντιδρώντας για τη δήλωση που είχε κάνει σε τοπικό σταθμό, όπου είχε αποκαλέσειπροδότες όσους ψηφίσουν ΟΧι στο δημοψήφισμα

ΦΩΤΟ epirus-tvΣύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η ομάδα 25 νεαρών άρχισε να φωνάζει συνθήματα ενώ πέταξε γιαούρτια και μπουκάλια με νερό.

Οι νεαροί επιτέθηκαν κατά του περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρου Καχριμάνη, του οποίου έσκισαν και το υποκάμισο, επειδή πρόσφατα με δηλώσεις του είχε τοποθετηθεί υπέρ του "ναι".

Τα επεισόδια προκάλεσαν την επέμβαση των ΜΑΤ ενώ γιατροί του ΕΚΑΒ προσέφεραν βοήθεια σε κάποιους ελαφρά τραυματισμένους. Ένας άνδρας των ΜΑΤ τραυματίστηκε στο πρόσωπο...

Επίσης, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες του epirus-tv έγιναν ζημιές στα σταντ που είχαν στηθεί για την εκδήλωση υπερ του ΝΑΙ.
ΦΩΤΟ epirus-tv

Μετά τα επεισόδια, η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική καθώς έπεσαν και χημικά, ενώ τελικά, η συγκέντρωση διαλύθηκε.
Οι αστυνομικοί έκαναν μία προσαγωγή.

 

Πηγή: epirus-tv, ΑΠΕ-ΜΠΕ
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.