Ο Δημητρίου στον πάγκο του ΑΟ Χανιά

Με τον Πέτρο Δημητρίου στον πάγκο θα πορευτούν τελικά τα Χανιά τη νέα σεζόν, όπως ο ίδιος υπογράμμισε μιλώντας στο a-sports.gr το βράδυ της Κυριακής (28/6)…
«Κατά 99,9% τα έχουμε βρει! Κάναμε δύο συναντήσεις στην Αθήνα με τον Μιχάλη Τζουγκαράκη. Μένουν μόνο τα τυπικά πλέον. Δηλαδή η ανακοίνωση της έναρξης της συνεργασίας μας. Έγινε κουβέντα και για τους στόχους της ομάδας και για τη μεταξύ μας συνεργασία και όλο έχουν ρυθμιστεί», μας δήλωσε αρχικά ο έμπειρος προπονητής.
Ο Π. Δημητρίου επίσης ξεκαθάρισε: «Η πρόσληψη μου θα ανακοινωθεί σε συνδυασμό με το οριστικό κλείσιμο του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της ΠΑΕ. Από εκεί και πέρα τη Δευτέρα θα υπάρξει ένα τελευταίο ραντεβού για να καθοριστεί επακριβώς το υπόλοιπο τιμ και θέματα προγραμματισμού για το πότε θα ξεκινήσει η προετοιμασία του ΑΟΧ. Επίσης να σημειωθεί ότι σε ρόλο τεχνικού διευθυντή θα είναι ο Ντίνος Κούρτης, ο οποίος ήταν παρών και στα ραντεβού, που είχα με τους διοικούντες».
 a-sports.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.