Τα ΔΥΟ πράγματα που πρέπει να κάνεις όταν δεν του… σηκώνεται!


Η βραδιά με τον σύντροφο σου έχει ξεκινήσει πολύ όμορφα και ρομαντικά και καταλήγετε στο σπίτι σου ή και στο δικό του για να συνεχίσετε και αφού έχουν ανάψει τα αίματα, συνειδητοποιείτε ότι έχει πρόβλημα με την στύση του.
Τι κάνεις λοιπόν τότε; Αυτό δεν είναι κάτι για το οποίο θα έπρεπε να ανησυχείς, μιας και σε όλους τους άντρες έχει τύχει να μην έχουν στύση για διάφορους λόγους και να είσαι σίγουρη ότι δεν έχει να κάνει με σένα.
Υπάρχουν όμως δύο πραγματάκια που μπορείς να κάνεις όταν δεν του σηκώνεται, για να τον βοηθήσει και άλλα δύο που απαγορεύονται δια ροπάλου, εκτός και αν θέλεις να τον ξενερώσεις τελείως.
Τι θέλει να κάνεις όταν δεν του σηκώνεται:
sxesis-profilaksi
Δείξε ότι δεν ξενέρωσες και θέλεις να βοηθήσεις
Αντί να κάθεσαι και να ψάχνεις το τι πήγε στραβά και το γιατί, θα ήταν πολύ πιο χρήσιμο να του προτείνεις διάφορα πράγματα για να διορθώσεις την κατάσταση.
Μπορείς είτε να σκεφτείς εσύ να του προτείνεις να κάνεις κάτι seχy με το οποίο νιώθεις άνετα και εσύ, ή αν δεν έχεις κάποιο κόλλημα να τον ρωτήσεις ευθέως και με πολύ seχy τρόπο, το τι θα ήθελε εκείνος να του κάνεις για να τον βοηθήσει.
Φυσικά το πιο πιθανό είναι να θέλει να χρησιμοποιήσεις τα χείλη σου, αλλά σκέψου μετά τα αποτελέσματα και απλά απόλαυσε το.
Κάντε συζήτηση για το προφυλακτικό
Πολλοί άντρες έχουν θέμα όταν φοράνε προφυλακτικό και είναι πολύ πιθανό να ρίξει εκεί το φταίξιμο. Τώρα αν έχετε καιρό σχέση και θέλεις να το διακινδυνεύσεις μπορείς να του προτείνεις να μην το φορέσει.
Αν πάλι όχι εξήγησε του, όσο δύσκολο και αν είναι ότι πρέπει να το φορέσει και απλά ψάξτε μήπως υπάρχει κάποιος άλλος τύπος προφυλακτικού που θα τον βόλευε περισσότερο. Βέβαια αν έχεις πάρει και αντισυλληπτικά ακόμη καλύτερα.
Τι να ΜΗΝ κάνεις όταν ο σύντροφος σου έχει πρόβλημα με την στύση:
zeugari-provlima-krevati
Μην τον ρωτάς αν του έχει ξανά συμβεί
Πραγματικά δεν υπάρχει λόγος να του κάνεις αυτή την ερώτηση, γιατί θα του δείξεις ότι σε έχει ενοχλήσει αυτή η κατάσταση και θα τον φέρεις σε δύσκολη θέση.
Επίσης, αυτή η συζήτηση δεν θα βοηθήσει κανέναν σας γιατί εσύ θα αρχίσεις να σκέφτεσαι ότι με τις πρώην του δεν είχε πρόβλημα, άρα φταις εσύ και εκείνος θα αρχίσει να σκέφτεται ότι κάτι δεν πάει καλά και θα έχει περισσότερο άγχος.
Μην σκέφτεσαι ότι δεν σε θέλει
Όλοι ξέρουμε ότι υπάρχουν χίλιοι λόγοι για τους οποίους ένας άνδρας μπορεί να έχει στυτική δυσλειτουργία και μέσα σε αυτούς είναι η κούραση, το άγχος και φυσικά το αλκοόλ.
Με το να αρχίσεις να γίνεσαι ανασφαλής και να τον ρωτάς διάφορα του τύπου, δεν σου αρέσω πια και τέτοια, το έχεις χάσει το παιχνίδι.
Για να έχετε φτάσει μέχρι την κρεβατοκάμαρα, ή έστω το σαλόνι και το μπάνιο αυτό σημαίνει πως σε θέλει και αυτό που ήθελε είναι να το κάνει μαζί σου. Οπότε απλά βρες τρόπο να τον ενθαρρύνεις.
Πηγή: ediva.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.