«Εσύ μου πήρες το παιδί και το πούλησες» – «Τι λες ρε μαϊμού»

Συνεχίζουν να αποκαλύπτονται στοιχεία για τους γονείς της Αννυς, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο στα χέρια του αδίστακτου πατέρα της.
Το μεσημέρι της Τετάρτης ήρθε στο φως τηλεφωνική συνομιλία του Σάββα και της Ντμιτρίνα λίγο πριν γίνουν οι φρικιαστικές αποκαλύψεις.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι αστυνομικοί είχαν υποψιαστεί τον 27χρονο παιδοκτόνο και παρακολουθούσαν το τηλέφωνό, ενώ, και, όπως φαίνεται και στη συνομιλία το είχε καταλάβει και ο ίδιος.
Αναλυτικά μια από τις συνομιλίες:
Πατέρας: «Αυτή τη στιγμή παρακολουθούν οι αστυνομικοί το τηλέφωνό μου βλαμμένη. Ποιος σου είπε ότι ο Νίκι κοιμόταν στο σπίτι μου;».
Μητέρα: «Βρε, εσύ τι μου είπες; Εσυ είπες ότι το παιδί εξαφανίστηκε. Εσύ μου πήρες το παιδί και το πούλησες. Ορκίζομαι, εσύ μου πούλησες το παιδί, το πιστεύω. Όταν έχασες το παιδί, μου έλεγες ψέματα».
Πατέρας: «Αφού στις 13 το χάσαμε το παιδί βρε μαϊμού»
Μητέρα: «Τι 13; Αφού στις 17 μου είπες ότι το έχασες».
Πατέρας «Οταν ηρέμησες στο είπα, ότι το Πάσχα το χάσαμε»
Μητέρα: «Φεύγω».
Πατέρας: «Οχι δεν θα φύγεις, δεν θα πας πουθενά»
Μητέρα: «Φεύγω. Δεν θέλω να έχω καμία σχέση μαζί σου. Εσύ κάτι έκανε στο παιδί».


Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.