Ψαριαστα κάρβουνα


Για να ψησουμε ψαρια στη σχάρα και να μή μας κολλήσουνε τααλατιζουμε εξωτερικά και τα βάζουμε σε καυτή σχάρα αφου τα γυρισουμε όταν υπολογίζουμε οτι ειναι ψημένα τα γυρίζουμε μετο κεφάλι προςτα κατω οταν δεν βγάζει υγρά το ψάρι είναι ετοιμο. Αν τα ψάριαειναι μεγάλα πάνω απο 600 γραμάρια τα  χαράζουμε συμφωνα με την ραχοκοκαλιά πριν τα βαλουμε για ψήσιμο
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.