Σαρωτική νίκη της ΔΑΠ στις φοιτητικές εκλογές



Από επεισόδια σε ΑΠΘ, Χημείο, ΑΣΟΕΕ σημαδεύτηκε η διαδικασία... - Παρά την αρχική διαφωνία μεταξύ ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και ΠΚΣ, η εν εξελίξει καταμέτρηση βγάζει νίκη της παράταξης που πρόσκειται στη ΝΔ με μεγάλη διαφορά - Σε αναμονή των συγκεντρωτικών αποτελεσμάτων - Σαμαράς: Είναι η καλύτερη απάντηση για το καθεστώς οπισθοδρόμησης που προσπαθεί να επιβάλει η ΚυβέρνησηΠρωτιά της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ που πρόσκειται στην Νέα Δημοκρατία δείχνουν τα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών που διεξήχθησαν την Τετάρτη στα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ της χώρας. Για ακόμα μια χρονιά πάντως, οι κομματικές παρατάξεις διαφωνούσαν σε πρώτη φάση ως προς τα ποσοστά, όμως παρά τα διαφορετικά αποτελέσματα της κάθε παράταξης, όσο εξελίσσεται η καταμέτρηση, υπάρχει σύγκληση στη νίκη της ΔΑΠ, ενώ η διαδικασία σημαδεύτηκε από επεισόδια στο ΑΠΘ, την ΑΣΟΕΕ και το Χημείο.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, η συμμετοχή κυμάνθηκε στα περσινά επίπεδα, δηλαδή σε ποσοστό λιγότερο από 50%, καθώς ψήφισαν περίπου 100.000 φοιτητές και σπουδαστές.

Η τελική καταμέτρηση πρόκειται να ολοκληρωθεί τις πρώτες πρωινές ώρες, όμως σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ΔΑΠ σε 60 πανεπιστημιακά τμήματα: 
ΔΑΠ 44,5%
ΠΑΣΠ 6,82%
ΠΚΣ 19,98%
ΕΑΚΚ 12,99%
ΑΡΕΝ 5,63% 
και λοιπά 6,25%.


protothema
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.