Ο Ελληνας φανταρος εχει εκπτωση 25% κ ο λαθρομεταναστης θα κανει βολτες δωρεαν με τα Μ.Μ.Μεταφορας



Το υπουργείο της Τασίας Χριστοδουλοπούλου, με επίσημη επιστολή στις 18 Απριλίου...προς τους επικεφαλής των περιφερειών της χώρας πρότεινε την εγκατάσταση εκατοντάδων παράνομων ...μεταναστών σε «αυτόνομα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα»! Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά η «παροχή ανοιχτών δομών φιλοξενίας αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα της κυβέρνησης τόσο για τα δικαιώματα των προσφύγων όσο και για την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών. Η νέα κυβέρνηση δεν επιθυμεί να θέσει σε διακινδύνευση την ασφάλεια των πολιτών μέσω της συγκέντρωσης του μεταναστευτικού πληθυσμού σε μεγάλα αστικά κέντρα».

Εκτός από τη φιλοξενία σε διαμέρισμα, το σχέδιο του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής στο σχέδιο του προβλέπει, μεταξύ άλλων, «την παροχή ειδών ένδυσης και υπόδυσης», «τη χορήγηση μηνιαίας κάρτας απεριορίστων διαδρομών με τα μαζικά μέσα μεταφοράς» και «την ένταξη των επωφελούμενων σε προγράμματα εκμάθησης της ελληνικής γλώσσας υλοποιούμενα από φορείς της κοινωνίας των πολιτών και της τοπικής αυτοδιοίκησης». Κατά το σχεδιασμό του υπουργείου, το σχέδιο αυτό, το οποίο θα υλοποιηθεί σε «σύντομο χρόνο έναρξης», αφορά 2.238 μετανάστες.


Δεν ξέρουμε ακόμη εάν η κ. Χριστοδουλοπούλου σκοπεύει να πάρει ένα διαμέρισμα για τον κάθε λαθρομετανάστη, ή προτίθεται να τους βάλει δύο και τρείς στο κάθε ένα (με ποιά κριτήρια άραγε;). Αυτό που ξέρουμε είναι ότι την στιγμή που η κυβέρνηση έχει ως προτεραιότητά της να βολέψει κάποιους από τα εκατομμύρια ξένους που έχουν έλθει στην χώρα μας, την οικονομικά βουλιαγμένη χώρα μας ας μην το ξεχνάμε, χιλιάδες ελληνικές οικογένειες στενάζουν οικονομικά επειδή δεν μπορούν να συντηρήσουν τα σπίτια των παιδιών τους που σπουδάζουν σε άλλες πόλεις. Αφού άλλωστε οι εστίες τις οποίες κάποτε είχε φτιάξει το ελληνικό κράτος τελούν υπό το “management” αντιεξουσιαστών ή αιωνίων φοιτητών οι οποίοι δεν εννοούν με τίποτε να τις παραδώσουν για χρήση από τους φοιτητές. Και αυτή είναι μόνον μία πλευρά των όσων γίνονται. Θα μπορούσαμε να αναφερθούμε ακόμη με αντίστοιχο τρόπο και στο κόστος των διαδρομών με τα μέσα μεταφοράς και ούτω καθ” εξής.

Η ουσία όμως είναι ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν διάφορες “τάξεις” πολιτών οι οποίοι σίγουρα δεν είναι ίσοι απέναντι στον νόμο. Υπάρχουν οι συνδικαλιζόμενοι, υπάρχουν οι λαθρομετανάστες και υπάρχουν και οι απλοί Έλληνες πολίτες, οι οποίοι ακόμη και τώρα παίζουν τον ρόλο αγελάδας που αρμέγεται προκειμένου να μπορούν οι διάφοροι “ιδεολόγοι” του ΣΥΡΙΖΑ να εφαρμόζουν τις φαντασιώσεις τους,

Αυτή είναι η αλήθεια. Και με αυτό τον τρόπο φέρονται.

Οι τελευταίες εξελίξεις με τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, που μεταφέρουν τα αποθέματα όλων των οργανισμών της χώρας σε λογαριασμούς τους οποίους μπορεί να χρησιμοποιήσει το κράτος είναι χαρακτηριστικές. Γιατί αυτά τα λεφτά ανήκουν σε όλους τους Έλληνες πολίτες. Και είναι πολύ πιθανόν να χρησιμοποιηθούν για σκοπούς όπως της Χριστοδουλοπούλου…
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.