Συνελήφθησαν για τρομοκρατία, ένας Γερμανός και ένας Τούρκος


sunelifthi-germanos-kai-tourkos-gia-tromokratia.w_l

Δύο αλλοδαποί υπήκοοι Γερμανίας και Τουρκίας, οι οποίοι διώκονταν με Ευρωπαϊκά Εντάλματα Σύλληψης για τρομοκρατία, συνελήφθησαν στην περιοχή του Παγκρατίου στο πλαίσιο της συνεργασίας της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) με την αντίστοιχη Υπηρεσία της Γερμανίας.

Πρόκειται για έναν υπήκοο Γερμανίας, ηλικίας 47 ετών και έναν υπήκοο Τουρκίας, ηλικίας 56 ετών. Σε βάρος του πρώτου εκκρεμούσαν Ευρωπαϊκά Εντάλματα σύλληψης των Γαλλικών και Γερμανικών Αρχών και σε βάρος του δεύτερου Ευρωπαϊκό Ένταλμα των Γερμανικών Αρχών, για τρομοκρατία.

Ο υπήκοος Γερμανίας, κατόπιν παραγγελίας του αρμόδιου Εισαγγελέα, οδηγήθηκε σε Κατάστημα Κράτησης έως την έκδοσή του στην Γερμανία, ενώ ο υπήκοος Τουρκίας θα οδηγηθεί αύριο (19-04-2015) στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ellas2.wordpress.com
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.