Σύλληψη 66χρονου για οπλοκατοχή στο Ρέθυμνο


www.nomosnews.gr, ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ

Συνελήφθη, χθες, σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνου, 66χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων...

Αστυνομικοί της ανωτέρω υπηρεσίας πραγματοποίησαν έρευνα σε αποθήκη Σκοπευτικού Συλλόγου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περίστροφο και 830 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων τα οποία κατείχε παράνομα ο 66χρονος. 

Επιπλέον βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, δύο (2) πιστόλια και πέντε (5) γεμιστήρες, για τα οποία θα κινηθεί, η προβλεπόμενη διαδικασία ανάκλησης αδείας τους.

Επίσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα κάτωθι όπλα και είδη οπλισμού τα οποία ο 66χρονος κατείχε για τις ανάγκες Σκοπευτικού Συλλόγου και κινήθηκε η διαδικασίας ανάκλησης της σχετικής άδειας.

Συγκεκριμένα κατασχέθηκαν :

   
14 πιστόλια
   
Ένα περίστροφο
   
14.748 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων και
   
38 γεμιστήρες 

Η προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.