Το Βαθύ ΠΑΣΟΚ Βασιλεύει στο Υπουργείο Υγείας


"Π. και Α. Κυριακού": Με τρεις επικουρικούς παιδονευροχειρουργούς διασώζεται τώρα η πολύτιμη νευροχειρουργική κλινική
Είναι τόσο απλό και, όμως, καθυστερεί τόσο πολύ! Την στιγμή κατά την οποία ο τελευταίος, ηρωικός και κορυφαίος στο είδος του παιδονευροχειρουργός του νοσοκομείου παίδων της Αθήνας "Π. και Α. Κυριακού" Μιχάλης Κουτζόγλου τελεί υπό παραίτηση και είναι άγνωστο πως θα λειτουργήσει τον ερχόμενο Απρίλιο η νευροχειρουργική κλινική του ιδρύματος, αλλά και την στιγμή κατά την οποία ο νέος οργανισμός της νευροδχειρουργικής κλινικής του "Π. και Α. Κυριακού" λιμνάζει ακατανόητα στην διεύθυνση Ανάπτυξης Μονάδων Υγείας του υπουργείου Υγείας, με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό να επιθυμεί την τάχιστη διεκπεραίωση του θέματος για να μην κλείσει η κλινική, μία προσωρινή, αλλά θαυμάσια λύση φαίνεται ότι θα μπορούσε να διασώσει από τώρα την νευροχειρουργική κλινική του "Π. και Α. Κυριακού".

Πρόκειται για μία λύση, άμεσα εφαρμοστέα, η οποία προβλέπει την πρόσληψη τριών επικουρικών παιδονευροχειρουργών για το "Π. και Α. Κυριακού", σε συνδυασμό, σε δεύτερο χρόνο, με την αγορά νευροχειρουργικού μικροσκοπίου για την κλινική, μιας και ο πολύς διοικητής του όμορου νοσοκομείου παίδων της Αθήνας "Αγία Σοφία", ο... γνωστός μας κ. Παπασάββας, έχει αφαιρέσει αυθαιρέτως το υπάρχουν νευροχειρουργικό μικροσκόπιο από τον Μιχάλη Κουτζόγλου, σε μία νέα προσπάθεια του ανηψιού του Δημήτρη Κρεμαστινού να ωθήσει τον τελευταίο, ηρωικό και κορυφαίο στο είδος του παιδονευροχειρουργό του "Π. και Α. Κυριακού" σε οριστική παραίτηση...
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.