Γερμανία: Τρόπος ζωής, οι οίκοι ανοχής για κτηνοβάτες


dogs
Μορφή επιδημίας οι οίκοι ανοχής για κτηνοβάτες στη Γερμανία που εξαπλώνονται διαρκώς προειδοποιεί η ακτιβίστρια Madeleine Martin με δήλωσή της, στην εφημερίδα Frankfurter Rundschau για την προστασία των ζώων, αφού οι κτηνοβάτες θεωρούν το σεξ με ζώα ως «επιλογή τρόπου ζωής», έχοντας την κάλυψη του νόμου.

Υπάρχουν επιπρόσθετα «ερωτικοί ζωολογικοί κήποι», στους οποίους οι ζωόφιλοι μπορούν να επισκεφθούν και να κακοποιήσουν ζώα επισημαίνει.
Το Νοέμβριο του 2013, οι αρχές της Γερμανίας δήλωσαν ότι σχεδιάζουν να επαναφέρουν ένα παλιό νόμο που απαγορεύει το σεξ με ζώα μετά από μια απότομη αύξηση των περιστατικών κτηνοβασίας καθώς και ιστοσελίδων που την προωθούν.
Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ξεκίνησαν συζητήσεις για τις αλλαγές στον εθνικό Κώδικα Προστασίας Ζώων με τη γεωργική επιτροπή της Bundestag να επιβάλει πρόστιμα μέχρι 25.000 ευρώ για την πρώτη παράβαση.
Η κτηνοβασία έπαψε να θεωρείται έγκλημα το 1969, αλλά τα τελευταία χρόνια ο αριθμός των ατόμων που υπολογίζεται ότι συμμετέχουν σε τέτοιου είδους πράξεις έχει αυξηθεί σημαντικά.
Ο Hans-Michael Goldmann, πρόεδρος της Επιτροπής Γεωργίας, δήλωσε ότι η κυβέρνηση προσπάθησε να απαγορεύσει τη χρήση ζώου «για μεμονωμένες σεξουαλικές πράξεις και να θέσει εκτός νόμου τους ανθρώπους που λειτουργούν ως “μαστροποί” ζώων σε άλλους για σεξουαλική χρήση».
Ομάδα των Γερμανών «ζωόφιλων» (κτηνοβατών) ΖΕΤΑ ανακοίνωσε ότι αποτελεί νομική πρόκληση ο νόμος που θα απαγορεύει την κτηνοβασία.
«Οι απλές έννοιες της ηθικής δεν έχουν καμία δουλειά με το δίκαιο», είπε ο πρόεδρος της ΖΕΤΑ Michael Kiok
voicenews.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.