ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΧ 1-0 απο τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ


Kritikos
Κατώτερος του αναμενομένου ειδικά στο Α ημίχρονο παρουσιάστηκε στην Ριζούπολη ο ΑΟ Χανιά με αποτέλεσμα να υποστεί την ήηττα απο την ομάδα του Απόλλωνα με 1-0
Το γκολ για τους γηπεδούχους σημειώθηκε στο 32ο λεπτό, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκόλια, η μπάλα έφτασε στον Κύργια ο οποίος πάσαρε στον Χατζή που σκόραρε  με τακουνάκι.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Χανιώτικη ομάδα ανέβασε την απόδοσή της αλλά έλειπε ο παίκτης που θα κρατήσει την μπάλα στο χώρο του κέντρου και θα δημιουργήσει παιχνίδι. Ο Κρητικός για ένα παιχνίδι ακόμη ήταν απογοητευτικός.
Οι άνρωποι του ΑΟΧ την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου πρέπει να εμπλουτίσουν ωποσδήποτε το ρόστερ της ομάδας με2-3 ποιοτικούς και ικανούς ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν στη ανάπτυξη του παιχνιδιού
Απόλλων Σμ. (Αλέκος Βοσνιάδης): Πίτκας, Χατζηζήσης, Γκόλιας, Κύργιας, Κοτσώνης, Χατζής, Ηρακλής (87’ Κυβελίδης), Φαρινόλα, Βάντερσον (62’ Κυριάκος), Γκονζάλες (70’ Σέτι), Ανγκούλο.
Α.Ο. Χανιά (Σταύρος Παπανδρέου): Σικαλιάς, Παγώνης, Κοντέων, Γκότοβος, Μανωλάς (72’ Ευαγγέλου), Σιλιγαρδάκης, Οικονομόπουλος (37’ Καραγιάννης), Εσόνο, Καραλής (60’ Καμινιώτης), Πάγκαλος, Κρητικός. Μαρτσάκης.
Διαιτητής: Μιχαηλίδης (Βοιωτίας)
Βοηθοί: Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής) – Πετρίδης (Χίου)
4ος: Μανούρας (Τρικάλων)
k
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.